• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

at çöpe at çöpe diyen kaynana

Hmm. Herkes buradaymış..Ne kadar çok konu dışı / geyik mesajı var.. İşim de çok ama KK da da sorumluluklarım var değil mi?.. Biraz bu konu ile ilgileneyim bakalım:10:

Benzer dert bende de var.

Geçenlerde 2012 model bir Aston Martin aldım Köybaşı Caddesindeki yalımın garajında arabayı koyacak yer yok.

Ne yapsam bilmiyorum.

Senin derdin çok büyükmüş arkadaş :14:

Senin derdinin yanında vintage utansın atsın o gömleği çöpe. :9:

hay Yarabbim yaaaa:27:
her hafta yeni bir egzantrik konu ile karşı karşıya kalıyoruz KK kadınları olaraktan:37:
bir ara sayın üyemiz gelinlik falan da bakmış acep o kaç paralıktı merak ettim:52:
düğünde yaklaşmış hani görmek isterim gerçekten...:31: mutluluklar şimdiden:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bızım paramız o orantıyı kurmaya yetmezkı:52::52:
ben sahsen hıc uzulmuyorum 350 tllık gomlek almadıgıma asıl cok uzulurdum kazıklandım eyvah dıye heralde :52: cunku emınımkı o gomlrekten kat kat guzel cok uzua gomlekler vardır bı ara harbı merak etttım dıssarı cıktıgımda bakıcam su 350 tllık gomlek nasıl bısey acep :52::52::52:

Valla benim için alışveriş = outlet bazen sezondan birşey almak zorunda kalıyorum da içime oturuyor.
Çünkü biliyorum ki iki ay sonra yarı fiyatına düşecek,ben halimden çok memnunum.
Hem evlenirkende böyle sorunlarım olmadı max 30 liralık gömleklerim ferah ferah sığdı dolaplara :51:
Tabii insanın parasının çok olması pahalı giyinmesi vs de beni etkilemez bunu eleştirme hakkımızda yok.
Ama "görgü" dediğimiz birşey varya hani neyse ban ban ban geliyor gibi gibi konuyu dağıtmaktan :18:

anladım canım zaten

inşallah kaynanaın atacağı çöp kutusunun markası Beymen veya Pierre cardin falandır

zira aksi halde o da başka bir başlık konu açılmasını icap eder

şok şok şokk!

asgari ücret fiyatındaki gömleğimi kayınvalidem pazardan aldığı plastik çöpe attı

bu acı geçer mis

s
:1::27:söyleyin dostlar

vay başıma başıma

Chanell marka ekmek attım aşıma

önemli olan yakışması şekerim

ben bahçeşehir sosyete pazarından bi sürü tişört almıştım. adını bile duymadığım markalar,bi yığın para:30:

ceza alcam hissediyorum :18:

Allah aşkına ne istiyorsunuz siz bizden yahu ???
nişantaşı osmanbey koton
gecende lcw , Allah aşkına yani

canımcım senin üzerinede gelmek istemem ama marka tutkun var sanırım ama bu senin söylediğini kime söylersen söyle herkes kızar banada biri şu marka kıyafetım şu kadara aldım dese hava atar gibi hiç hoşuma gitmez açıkcası hatta kayınvaliden gene kötü bişey dememiş benim eşya dolabımda açar açmaz yoğunluktan insanın kafasına düşüyo kıyafetler :1: annemde bana bağırıyo hepsini çöpe fıydırıcam bi gün diye :9: yani bunda bişey yok onlar nişanlının oldugu kadar seninde ailen gülümse geç ve eşyalarının fiyatından markalarından vs bahsetme elbet eşyalarına konulacak yer bulunur tek sorununuz bu olsun. mutlu bi beraberlik için sana çok sorumluluklar düşüyo alttan alan taraf ol kazanan herzaman sen olursun :29:

kızlar ben sayısını bile belirtmediğim halde çöpe at lafını cok duydum. ve moralim bozuluyor duydukça
en son gzüne girsin diye ole fiyat soyledim. zengin felan değilim orta halli bir ailenin kızıyım.
biz evlenirken oğluna boşver koltuk alma bu eski koltukları koy.
yada bu 3.4 milyara butun ev eşyalarını satan yerlerden alın eşyalarınızı cıkarken cıkıp gidersiniz eşyalar kardeşine kalır vs birşeyler soyluyor surekli.
mesela nişan alışverişinde de cok sorun cıkardı diyebilirim.
herşeyin en ucuzunun bulunduğunu onlardan almak gerektiğini vurguladı.
hiç birşeyde maddi olarak durumları cok cok iyi olmalarına rağmen nişanlıma yardım etmiyorlar.
ama diğer oğullarını everdiler evini dizdiler.
beni sürekli öbür görümcemle kıyaslamaya calısıyor.
beni eşime karşı kötülüyor
ben 50 liralık halıda oturmazmışım
50 liralık halımı kaldı allah aşkına!
mesela yatak odam geldi kızlar. inegölden aldık.
geldi içlerini açtı baktı ''bunun malı ne dedi bende mdf dedim.
bu mdf değil zannetmem .nişanlıma diyroki abininki daha kaliteli!
yok yok bu mdf olamaz.
bende aradım firmayı sordum onaylattırdım.
halbuki yatak odama herkez bayıldı.
mdf ve mor ayna uzun süre kullanılacak şeyleri kaliteli almak lazım. abimlerle ailemle gitmiştik abim asla kötü bişi almaz.
sırf bizi sinir etmek ıcın yapıyor.
nişan ciceğimdede 18 liraya cicek olduğunu bole cicek satan yerlere bakmamız gerektıgını solemişti.
ama tabi istediği olmadı. 130 liralık cicek alındı ama tabiki yardım etmiorlar işte. herşeyi nişanlım alıyor. :(
perde alınacak şimdi nişanlıma ve bana diyordu öbür geline 100 liraya perde almıştım ama sizinki ole olmaz kimbilir kaç lira gibisinden!

Valla benim için alışveriş = outlet bazen sezondan birşey almak zorunda kalıyorum da içime oturuyor.
Çünkü biliyorum ki iki ay sonra yarı fiyatına düşecek,ben halimden çok memnunum.
Hem evlenirkende böyle sorunlarım olmadı max 30 liralık gömleklerim ferah ferah sığdı dolaplara :51:
Tabii insanın parasının çok olması pahalı giyinmesi vs de beni etkilemez bunu eleştirme hakkımızda yok.
Ama "görgü" dediğimiz birşey varya hani neyse ban ban ban geliyor gibi gibi konuyu dağıtmaktan :18:

tabı kı cnm herkesın durumu farklı durumu cok ıyıkı alıyo benım de ona hasa lafım yok alsın da gucu yetıyosa ama ben bısey alındıgı zaman fıyatınını solenmesıne acayıp uyuz oluyorum benım bı tanıdık da oleydı aman bı gorsen ne aldım su kadar derdı bı bakardım bızım sosyete pazarındakıler tas cıkartır o aldıgına kıytırık bı badı yanı
hem bana cok sacma gelıyo kayanana nıye soluyosunkı sıgmıyosa bıle gır mustakbel esne sole madem cok gıysın var

kızlar ben sayısını bile belirtmediğim halde çöpe at lafını cok duydum. ve moralim bozuluyor duydukça
en son gzüne girsin diye ole fiyat soyledim. zengin felan değilim orta halli bir ailenin kızıyım.
biz evlenirken oğluna boşver koltuk alma bu eski koltukları koy.
yada bu 3.4 milyara butun ev eşyalarını satan yerlerden alın eşyalarınızı cıkarken cıkıp gidersiniz eşyalar kardeşine kalır vs birşeyler soyluyor surekli.
mesela nişan alışverişinde de cok sorun cıkardı diyebilirim.
herşeyin en ucuzunun bulunduğunu onlardan almak gerektiğini vurguladı.
hiç birşeyde maddi olarak durumları cok cok iyi olmalarına rağmen nişanlıma yardım etmiyorlar.
ama diğer oğullarını everdiler evini dizdiler.
beni sürekli öbür görümcemle kıyaslamaya calısıyor.
beni eşime karşı kötülüyor
ben 50 liralık halıda oturmazmışım
50 liralık halımı kaldı allah aşkına!
mesela yatak odam geldi kızlar. inegölden aldık.
geldi içlerini açtı baktı ''bunun malı ne dedi bende mdf dedim.
bu mdf değil zannetmem .nişanlıma diyroki abininki daha kaliteli!
yok yok bu mdf olamaz.
bende aradım firmayı sordum onaylattırdım.
halbuki yatak odama herkez bayıldı.
mdf ve mor ayna uzun süre kullanılacak şeyleri kaliteli almak lazım. abimlerle ailemle gitmiştik abim asla kötü bişi almaz.
sırf bizi sinir etmek ıcın yapıyor.
nişan ciceğimdede 18 liraya cicek olduğunu bole cicek satan yerlere bakmamız gerektıgını solemişti.
ama tabi istediği olmadı. 130 liralık cicek alındı ama tabiki yardım etmiorlar işte. herşeyi nişanlım alıyor. :(
perde alınacak şimdi nişanlıma ve bana diyordu öbür geline 100 liraya perde almıştım ama sizinki ole olmaz kimbilir kaç lira gibisinden!

cnm emın ol 50 tllık halı da var
kadın belkı cıdden cımrı dıyelım sen ne yapcan cımrılıgını bozver yardım etmese etmesın nıye yuz goz oluyosun kı bu kadar
nısanlına sole demekkı nısanlın ıyı bı ısı var calısıyo cunku senın bu 300 tllık gıysılerını her babayıgıt odeyemez !!
ve bu arada senın durumun normalse acaba bızım durumumuz nasıl cok merak edıyorum !!!

of bı konudan dah auyarı almıstım bı dah akendımı tutucam cıdden bole sseylere kayıtsız kalamıyorum benım su cenem yok mu :52::2::2::2:susutum tıp :43:

eşimin ailesi yardımcı olmuyor sözü artık kk.da pek karşılık bulmuyor.
çünkü o devirler eskide kaldı.
çünkü artık evlenecek çiftler hayatlarını kendi başlarına kuruyorlar
zaten olması gereken de bu..
annemiz babamız bizi baktı büyüttü okuttu vs.
elinize mesleğinizi almak, işinizi gücünüzü bulmak size düşüyor..
paranızı kazanıp hayatınızı kurmak da..

size tavsiyem, bu beklentiden kurtulun öncelikle.

eşyalarınızın sığmayacağını düşünüyorsanız çözüm bulmaya çalışın.
sadece yatakodasındaki gardrop yetmeyecek ise evin uygun yerlerini köşelerini değerlendirmeye çalışın.
yazlık kışlık diye ayakkabıları kıyafetleri ayırıp nasıl organize edebileceğinizi düşünün

vardır mutlaka bir çözümü..
çözümü kayınvalideniz bulacak değil.. ona sitem etmeniz bir işe yaramayacak..

Allah tamamına erdirsin, mutluluklar..
evet haklısınız zoruma giden şey birşey almadıkları gibi eşiminde evimize alacağı şeylere pahalı gözüyle bakmaları. herşeyin en cuzunualmamızı istiyorlar sanki

önemli olan 350 tl'lik gömleğe sahip olmak değil ki
kaçırmışsın oradaki detayı
önemli olan 350 tl'lik gömleği outletten almak
zira konu sahibi çoğı konusunu outlet ve sezon sonu ürünler için açıyor

yani 350 tl verdiği gömlek sezonda 750-800 civarı olmalı
bilmem anlatabildim mi:34:

konularımı okurken lutfen duzgun okuyunuz ben hayatıjmda ilk defa geçen günki alışverişimde indirimden aldım.
hiç bir zaman sezon sonu vs takip etmedim.
350 liralık gömleği nişantaşı ve osmanbey taraflarında görebilrsin:34:
350 tllık gomlegı cok merak ettım dogrusu hıx gormedım de :52::52::52:
harbı ya hıc gormedım ben ole bı gomlek :26::ssz:
vala benımkızılaydan aldıgım bı yer var bı de ankaradakı meshur sosyate pazarı tas catlasa bı gomlek oralarda20 tl falan :52::52::52:

Back