kızlar nişanlıyım 1 nisanda dugunum var inşallah.
ancak bir kaynanam var pek bi sorunumuz yok.
sadece evlenirken oğullarına hiç yardım etmedikleri için cok kızıyorum onlara.
neyse konumuza gelelim.
benim şuanki bekar evimde aksesuar dolaplarım ayrıdır ayakkabılarım ayrı yüzüklerim şallarım ayrı. evimizde bir sürü yerim var yani.
ve bi sürüde kıyafetim.
gardrobumun her tarafını askı yaptırdım cunki çok fazla asacak eşyam var. nasıl sığacak diye üzülüyorum bayada buyuk bir gardrobum var.
evi temizlemeye gittiğimzde 50 çifte yakın aayakkabımın olduğunu soyledim. çöpe atmamı soyledi. neden atayım dedim bişey demedim(dandik çöplük ayakkabı asla almam eskirse atarım beğenmezsem birine veririm)
neyse aynı gene bizim eve geldiler geçen gün. ordada annemlerin yanında eşyalarımın bir kısmını çöpe atmamı soyledi
neyse gardrop inegölden geldi kuruluyor.
dedimki eşyalarım sğıacakmı acaba.! dediki at çöpe sığmayanları felan.!!!
cinlerim tepeme fırladı. bu sefer dayanamadım bir gömleğe 350 lira verip çöpemi atacağım! dedim.
güldü birşey demedi.
kıyafetlerimin içerisinde her türlüsü var ama genelde osmanbey nişantaşı ve koton ürünleri var.
aksesuarlarımsa bir servet odedim diyebilrim ayakkabılarımda oyle.
aman aman marka ayakkabım olsun demedim ama ucuz birşeyde almadım.
çok a ğır konuşmak istiyorum bu sefer siz olsanız napardınız. ailemi goruyor hiç bir zaman dandiğine kaçmayız hiç birşeyin.
kendileriyse biraz tuhaf paraya işlerine gelirlerse kıyarlar ama ole para olduğu halde cok iyi kıyafetler alayım demezler.
hep kötüsünü layık görüyorlar
moralim bozuluyor artık
kızlar ben sayısını bile belirtmediğim halde çöpe at lafını cok duydum. ve moralim bozuluyor duydukça
en son gzüne girsin diye ole fiyat soyledim. zengin felan değilim orta halli bir ailenin kızıyım.
biz evlenirken oğluna boşver koltuk alma bu eski koltukları koy.
yada bu 3.4 milyara butun ev eşyalarını satan yerlerden alın eşyalarınızı cıkarken cıkıp gidersiniz eşyalar kardeşine kalır vs birşeyler soyluyor surekli.
mesela nişan alışverişinde de cok sorun cıkardı diyebilirim.
herşeyin en ucuzunun bulunduğunu onlardan almak gerektiğini vurguladı.
hiç birşeyde maddi olarak durumları cok cok iyi olmalarına rağmen nişanlıma yardım etmiyorlar.
ama diğer oğullarını everdiler evini dizdiler.
beni sürekli öbür görümcemle kıyaslamaya calısıyor.
beni eşime karşı kötülüyor
ben 50 liralık halıda oturmazmışım
50 liralık halımı kaldı allah aşkına!
mesela yatak odam geldi kızlar. inegölden aldık.
geldi içlerini açtı baktı ''bunun malı ne dedi bende mdf dedim.
bu mdf değil zannetmem .nişanlıma diyroki abininki daha kaliteli!
yok yok bu mdf olamaz.
bende aradım firmayı sordum onaylattırdım.
halbuki yatak odama herkez bayıldı.
mdf ve mor ayna uzun süre kullanılacak şeyleri kaliteli almak lazım. abimlerle ailemle gitmiştik abim asla kötü bişi almaz.
sırf bizi sinir etmek ıcın yapıyor.
nişan ciceğimdede 18 liraya cicek olduğunu bole cicek satan yerlere bakmamız gerektıgını solemişti.
ama tabi istediği olmadı. 130 liralık cicek alındı ama tabiki yardım etmiorlar işte. herşeyi nişanlım alıyor.
perde alınacak şimdi nişanlıma ve bana diyordu öbür geline 100 liraya perde almıştım ama sizinki ole olmaz kimbilir kaç lira gibisinden!