Ben konu sahibinin bu konuyu açarak tam olarak neye cevap aradığını anlamadım yani herkes fikrini yazıyor ama kendi düşünceleriyle bağdaşmıyorsa o fikir ırkçılık devreye giriyorTesekkur ederim, ben de acikladim ayni sekilde ama sanirim yakisikli bulmadigim icin irkci oldum
Buraya sevgilisiyle foto koymasindaki amac herkesin “aaaa ne kadar yakisiyorsunuz? Neee cekik goz bi sevgilin mi var ben de istiyorum hayranim onlara, nasil buldun nerden buldun?” Falan Demesi ve kendini ovdurmesiydi. Olmayinca biraz sinirlendi sanirimBen konu sahibinin bu konuyu açarak tam olarak neye cevap aradığını anlamadım yani herkes fikrini yazıyor ama kendi düşünceleriyle bağdaşmıyorsa o fikir ırkçılık devreye giriyor
Bence youtube kanalı açacak ve abone kasıyor şimdidenBuraya sevgilisiyle foto koymadindaki amac herkesin “aaaa ne kadar yakisiyorsunuz? Neee cekik giz bi sevgilin mi var ben de istiyorum hayranim onlara, nasil buldun nerden buldun?” Falan Demesi ve kendini ovdurmesiydi. Olmayinca biraz sinirlendi sanirim
Kore dizilerinden sonra şu Asyalı erkeklere aşık oldumMuhteşem güzellikleri var sonra ben de bir tane buldum sjsjsjsj
Ben konu sahibinin bu konuyu açarak tam olarak neye cevap aradığını anlamadım yani herkes fikrini yazıyor ama kendi düşünceleriyle bağdaşmıyorsa o fikir ırkçılık devreye giriyor
Oyle mi yapiyorlar cekik gozluler?Bence youtube kanalı açacak ve abone kasıyor şimdiden.
İyide biz tanımıyoruz ki onu veya erkek arkadaşını ya da ilişkileri nasıl gidiyor bilmiyoruz sırf hayırlı olsun yazılsın veya waoow olsun diye açılmış bir konuysa gereksiz geldi bana
Türk kızları çekik manita yapıp,kanal açıyor geneldeOyle mi yapiyorlar cekik gozluler?
Neden sadece asya erkekleri peki ? Neyse bunun da modası geçerModa mı?çağın da ilerlemesiyle insanlar yaşadığı bölge dışındaki insanların da olduğunu fark etti böylelikle seçenekleri arttı dolayısıyla tabikide insan sevdiği ve kendisine en uygun olan kişiyi seçecektir. Irkı fark etmeksizin
Niye ki? Sempatik mi oluyor oyle cift olarakTürk kızları çekik manita yapıp,kanal açıyor genelde.
Cunku oraya kadar kesfedebildik henuzNeden sadece asya erkekleri peki ? Neyse bunun da modası geçer
İsterse cekik gozleriyle bana manti acsin, yine de yapmsm bunu kendime andndjvbgnSonra da kimchi yapıyorlarWOMAN
Gelip geçici bir moda olduğunu düşünüyorum,çok var bunlardan.Birkac tane de Hint'li ile evli olupta kanal açanı gördüm.Hangisi revactaysa,en çok onunla ilgili aciyorlar.Niye ki? Sempatik mi oluyor oyle cift olarakay ne gadan da cagin gerisinde bi kadinim benim cekik sevgilim olsa, bamyayla degil youtube kanali acmak, utancimdan sokaga cikamam ne dusunurler ne derler diye (bunu meshur berbat seks hayatlari sebebiyle soyluyorum )
Populeriteye gore sevgili/es secmek? Hmm pekiGelip geçici bir moda olduğunu düşünüyorum,çok var bunlardan.Birkac tane de Hint'li ile evli olupta kanal açanı gördüm.Hangisi revactaysa,en çok onunla ilgili aciyorlar.
Belki ay burcu yaydirGösteriş,ilgi çekmek, dış devlet ve kültür merakı
Astrologun kimBelki ay burcu yaydirbenim natal haritada aşk hayatım komple yabancı milletler - uzak kültürlerle birlikte çıkmıştı. Ki Türk sevgililerim bile abidik gubidik isimli ya da soyadlı, oradan buradan göçmüş insanlardi benim merakım değil, doğum haritamın suçu. Astrologum bile böyle dediydi
Astrolog canan gençAstrologun kim
Benim de haritami cikartsin miAstrolog canan gençLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
KK'dan arkadaşım aynı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?