Asyalı erkek yakışıklılığı

Tesekkur ederim, ben de acikladim ayni sekilde ama sanirim yakisikli bulmadigim icin irkci oldum
Ben konu sahibinin bu konuyu açarak tam olarak neye cevap aradığını anlamadım yani herkes fikrini yazıyor ama kendi düşünceleriyle bağdaşmıyorsa o fikir ırkçılık devreye giriyor

Ben konu sahibinin bu konuyu açarak tam olarak neye cevap aradığını anlamadım yani herkes fikrini yazıyor ama kendi düşünceleriyle bağdaşmıyorsa o fikir ırkçılık devreye giriyor
Buraya sevgilisiyle foto koymasindaki amac herkesin “aaaa ne kadar yakisiyorsunuz? Neee cekik goz bi sevgilin mi var ben de istiyorum hayranim onlara, nasil buldun nerden buldun?” Falan Demesi ve kendini ovdurmesiydi. Olmayinca biraz sinirlendi sanirim

Bence youtube kanalı açacak ve abone kasıyor şimdiden.

Kore dizilerinden sonra şu Asyalı erkeklere aşık oldum Muhteşem güzellikleri var sonra ben de bir tane buldum sjsjsjsj

A -Alenss- üye konusunda bir soru sormuyor ve cevap aramıyor zaten.

Kore dizilerinden sonra Asyalı erkeklere aşık olduğunu ve sonunda kendisinin de 1 tane bulup muradına erdiğini paylaşmak istemiş.

A -Alenss- üye konusunda bir soru sormuyor ve cevap aramıyor zaten.

Kore dizilerinden sonra Asyalı erkeklere aşık olduğunu ve sonunda kendisinin de 1 tane bulup muradına erdiğini paylaşmak istemiş.
İyide biz tanımıyoruz ki onu veya erkek arkadaşını ya da ilişkileri nasıl gidiyor bilmiyoruz sırf hayırlı olsun yazılsın veya waoow olsun diye açılmış bir konuysa gereksiz geldi bana

Neden sadece asya erkekleri peki ? Neyse bunun da modası geçer

Türk kızları çekik manita yapıp,kanal açıyor genelde.
Niye ki? Sempatik mi oluyor oyle cift olarak ay ne gadan da cagin gerisinde bi kadinim benim cekik sevgilim olsa, bamyayla degil youtube kanali acmak, utancimdan sokaga cikamam ne dusunurler ne derler diye (bunu meshur berbat seks hayatlari sebebiyle soyluyorum )

Gelip geçici bir moda olduğunu düşünüyorum,çok var bunlardan.Birkac tane de Hint'li ile evli olupta kanal açanı gördüm.Hangisi revactaysa,en çok onunla ilgili aciyorlar.

Gelip geçici bir moda olduğunu düşünüyorum,çok var bunlardan.Birkac tane de Hint'li ile evli olupta kanal açanı gördüm.Hangisi revactaysa,en çok onunla ilgili aciyorlar.
Populeriteye gore sevgili/es secmek? Hmm peki

Bana da bi italyan bulamadiniz ya alacaginiz olsun

Gösteriş,ilgi çekmek, dış devlet ve kültür merakı

Gösteriş,ilgi çekmek, dış devlet ve kültür merakı
Belki ay burcu yaydir benim natal haritada aşk hayatım komple yabancı milletler - uzak kültürlerle birlikte çıkmıştı. Ki Türk sevgililerim bile abidik gubidik isimli ya da soyadlı, oradan buradan göçmüş insanlardi benim merakım değil, doğum haritamın suçu. Astrologum bile böyle dediydi

Astrologun kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…