Asyalı erkek yakışıklılığı

Hayirli olsun da ciddi ciddi soruyorum, gercekten yakisikli mi geliyor size? Resmen askin gozu kordur durumu sanki
Tamamen moda olduğunu düşünüyorum. İzledikleri dizilerden etkilenen ergen akıllı kızlarımız işte

Nasıl kalp ya
Sümük yuvarlar gibi
Sevmedim

Ben de öpüşmedim, p*rnolarda gördüm.

Nasıl kalp ya
Sümük yuvarlar gibi
Sevmedim
Kiz Allah seni ne yapmasın, benim tüm romantizmi öldürdün
Bak şöyle bir şey, kalbin alt kısmına benziyor elin

Biz genelde vedalasirken kullanıyorduk, el sallamaktan daha tatlı bence.
Şundan da daha iyidir

Güzel, çirkin, yakışıklı kavramları kişiden kişiye değişir tek bir güzellik algısının olması imkansız bir şey zaten
Elbette oyle de siz muhtesem guzek diyince daha genel gecer, kabul goren bir tip bekliyorsunuz. Yani cogunlugun yakisikli bulabilecegi, elbette brad pitt olacak hali yok ama cekik goz de degil yani

Ay bayıldım karikature
Bende vedalari hiç beceremem bundan sonra favım bu

Bende liseseyken BTS diye bir grup çıkmıştı birde Anime tarzı diziler filmler onları çok izlerdi yaşıtlarım ama asla hoşlanmazdım şimdide ilgimi hiç çekmiyor , sevene begenene saygı duyarım ama bana komik ve çocuksu geliyorlar

Tamamen moda olduğunu düşünüyorum. İzledikleri dizilerden etkilenen ergen akıllı kızlarımız işte
Moda mı?çağın da ilerlemesiyle insanlar yaşadığı bölge dışındaki insanların da olduğunu fark etti böylelikle seçenekleri arttı dolayısıyla tabikide insan sevdiği ve kendisine en uygun olan kişiyi seçecektir. Irkı fark etmeksizin

Ben seni destekliyorum bacım, ayrilsan bile onca konuşma pratigiyle elbet sana bir katkısı olmuş olur. Camblyde online dersin saati 400 lira turkle çıkıyon ayriliyon da neye yarıyor, boşa zaman kaybı

Yasadigimuz bolge disinda insanlarin oldugunu bilmek icin Cagin bu kadar ilerlemesine gerek yok, osmanli padisahlari bile bundan kac sene once yabanci kadinlarla evleniyordu

sanki bana amerika kitasini kesfeden kristof kolomb marsli kesfetmis, uzayliyla cikiyomuz havasina gerek yok yani

Yasadigimuz bolge disinda insanlarin oldugunu bilmek icin Cagin bu kadar ilerlemesine gerek yok, osmanli padisahlari bile bundan kac sene once yabanci kadinlarla evleniyordu

sanki bana amerika kitasini kesfeden kristof kolomb
Çağın bu kadar ileride olması ırkçı olmanı değiştirememiş

sanki bana amerika kitasini kesfeden kristof kolomb

Konu sahibi de sefere çıkmıştır belki; padişahtan neyi eksik.

Çağın bu kadar ileride olması ırkçı olmanı değiştirememiş
Tamam da üye onlarla sevgili olmayın olunmaz vb bir şey demedi ki ? Sadece muhteşem güzel diye genellediginiz için herkes tarafından aynı sekilde begenilme sevilme ölçütü koymanıza karşılık bir yorum yaptı.

Tesekkur ederim, ben de acikladim ayni sekilde ama sanirim yakisikli bulmadigim icin irkci oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…