Asyalı erkek yakışıklılığı

O değil de cinsellik bakımından bamyaysa nasıl olacak
Ben çok takılıyorum ona ya
Sonuçta bizim fizyoloji bamyaya bol gelir

zaten sosyal medya hesaplarımızda var bu tür şeyleri sorun etmiyoruz

O değil de cinsellik bakımından bamyaysa nasıl olacak
Ben çok takılıyorum ona ya
Sonuçta bizim fizyoloji bamyaya bol gelir
İnsanlar arasında sadece bir söylenti bu kişiden kişiye değişiyor boyutu ırkla alakası çok yok

Kore dizilerinden sonra şu Asyalı erkeklere aşık oldum Muhteşem güzellikleri var sonra ben de bir tane buldum sjsjsjsj
Hayirli olsun da ciddi ciddi soruyorum, gercekten yakisikli mi geliyor size? Resmen askin gozu kordur durumu sanki

Bir de çok tuhaf öpüşüyorlar.

Hayirli olsun da ciddi ciddi soruyorum, gercekten yakisikli mi geliyor size? Resmen askin gozu kordur durumu sanki
Güzel, çirkin, yakışıklı kavramları kişiden kişiye değişir tek bir güzellik algısının olması imkansız bir şey zaten

Bulduğunuz cekiği sevgili yapıyorsunuz,bu da yeni moda oldu.Neyse,youtube kanalı da açarsınız artık.
Hahahaha yaaaa çok güldürdün beni.
Ben benim ex almana Kore kalbi ogretmistim, vedalasirken uzaktan el sallamak yerine bu kalbi atiyorduk, şöyle bir sey
Ona da demiştim, 'ilginc bir şekilde türk kızları Kore erkeği hayranı. Koreliyi koluna takan çift hesabı - YouTube aciyor' diye. Birkac gün sonra gündoğumu izlemeye turistik bir dağa ciktik. Orada elinde kamera çift pozları veren,videolar ceken uyumlu giyinmiş bir çift vardı. Bir sure sonra yakınımiza geldiler kız türk, çocuk Koreli benimki hemen şey dedi 'aaa hakliymissin, soralım mi YouTube hesapları var mı?'

Ergenler bayılıyor bu çiftlere,acayip izlenme alıyorlar yalniz.

Bir de çok tuhaf öpüşüyorlar.
Valla hiç opusmedim, bilemiyorum çok Koreli erkekle tanıştım ama ayran gönüllü olmama rağmen hiçbirinden hoşlaşmadim. Ha tabii bir Hyun Bin bulsam yok demem belki de benim tanistiklarimda cazibe yoktu.
Koreli kızları seviyorum ama , çok tatlı oluyorlar. Tek sorun aksanlarini anlamakta zorluk yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…