hayirlu olsun ozamanKore dizilerinden sonra şu Asyalı erkeklere aşık oldumMuhteşem güzellikleri var sonra ben de bir tane buldum sjsjsjsj
Teşekkür ederimhayirlu olsun ozaman
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Cesaretinizden ötürü tebrikler...
Kore dizilerinden sonra şu Asyalı erkeklere aşık oldumMuhteşem güzellikleri var sonra ben de bir tane buldum sjsjsjsj
Fotoğraftaki kişi kendi değil miBu fotoğraf paylaşımına dair; fotoğraftaki kişilerden izin aldınız mı ?
Fotoğraftaki kişi benimBu fotoğraf paylaşımına dair; fotoğraftaki kişilerden izin aldınız mı ?
Fotoğraftaki kişi kendi değil mibende diyorum cesaretinizden ötürü tebrikler diye.
Herşeyi çok didikliyorsunuz yapmayın Allah aşkına..Belki odur, belki değildir; bilemeyiz. Fotoğraftaki kadın kendisi olsa dahi; adamın bu paylaşıma izin verip vermediğini bilmiyoruz.
Teşekkür ederim, İngilizce konuşuyoruz kendisi Türkçe öğrenmeye başladı , ailem olumsuz bir tepki vermediMutluluklar dilerim.
Nasil iletişim kuruyorsunuz ortak kullandiginix dil var mi?
Ailenizin tepkisi ne oldu
Fotoğraftaki kişi benim
Niye boyları kısa (!) Diye mi ?Hayırlı olsun. Ben çekici bulamıyorum Asyalı bebeleri.
Kimchi de yaparlar artıkBulduğunuz cekiği sevgili yapıyorsunuz,bu da yeni moda oldu.Neyse,youtube kanalı da açarsınız artık.
Herşeyi çok didikliyorsunuz yapmayın Allah aşkına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?