astsubay eşleri

zmsf2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
1
0
1
31
Merhaba hanımlar astsubay eşleri bana bu konuda yardımcı olur musunuz.Benim sözlüm astsubay bana evlenmeden önce iyi düşün bu mesleğin zorlukları vardır diyor özellikle atamalar sıkıntılı dedi iyi düşün felan diyor atamalar nasıl oluyor her yere gidebiliyor musunuz eşinizle atandigi yerlere

Benim eşim hava kuvvetlerinde o yüzden hem çok atama olmuyo hemde gidebileceği belli başlı yerler var. Ama kara kuvvetlerinde sürekli atama oluyo diye biliyorum. Eşlerin gidemeyeceği yerlerde olabiliyo. Ama sırf bunun için insan sevdiğinden vazgeçmemeli

Peki eşin ne kadar maaş alıyor? Birde sen çalışıyor musun?

.
Doğru söylemiş zorlukları var. Bende astsubay eşiyim ıkı yıllık evliyim ve eşim ıkı yıldır Doğu Da görev yapıyor ben ise istanbuldayım , evlilik hayatımız aile bütünlüğümüz Yok . Sabırlı olmayanların zorlanacağı bir süreç . Eşine neden böyle oluyor deyip başının etini yemek yerine ona hep destek olman lazım çünkü yaptıkları iş zor . Askerlik zor askerle evli olmak zor. Fedakar insanların işi hem asker hem asker eşi olmak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…