aklina illaki gelmistir konu sahibinin bence.Yanlış anlamayın ama buraya konu açmak aklınıza gelene kadar savcılığa gidip şikayet dilekçesi yazmak aklınıza gelmedi mi? Rica ederim bu kadar aciz kalmayın böyle yaratıklar karşısında
Evet var bunu düşünerek yamamalı benceSizde de onun fotoğrafları yok mu?
Aynen öyle. Onun da kaybedecek çok şeyi var. Sanmıyorum ki askeriye de böyle çiğ şeylere eyvallah etsinler.Evet var bunu düşünerek yamamalı bence
en kötü ihtimalde fotoshop diye çevrene uydurursun..çünkü bazı aile yapılarında butür olaylar ciddi sonuçlara sebeb olabiliyorEvet var bunu düşünerek yamamalı bence
Birini tanıyorum bu şekilde ihrac oldu meslekten biz neden ihrac edildiğini anlamamıs şaşırmıştık sebep boyle görüntüleri ifsalamasiymis sonradan ogrendik birde efendi takılırdı serefsizKızlar birçoğunuz şikayet edin demiş evet şikayet edeceğim zaten ileri giderse bunu biliyorum. Sadece burada asker,polis,avukat arkadaşlar ya da başından hukuki süreç geçmiş olanlar var ise yol gösterir mi diyerek yazmak istedim. Teşekkür ederim.
Merhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Benzeri bir duruma şahit olduk, eşimin polis arkadaşını eski sevgilisi şikayet etti bu sebeplerden, belinden silahını alıp, bir güzel rezil edip başka bir ilçeye sürdüler.Kızlar birçoğunuz şikayet edin demiş evet şikayet edeceğim zaten ileri giderse bunu biliyorum. Sadece burada asker,polis,avukat arkadaşlar ya da başından hukuki süreç geçmiş olanlar var ise yol gösterir mi diyerek yazmak istedim. Teşekkür ederim.
Merhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Teşekkür ederim umut oldu bu durum banaBenzeri bir duruma şahit olduk, eşimin polis arkadaşını eski sevgilisi şikayet etti bu sebeplerden, belinden silahını alıp, bir güzel rezil edip başka bir ilçeye sürdüler.
Teşekkür ederim bunları okudukça umutlanıyorumBirini tanıyorum bu şekilde ihrac oldu meslekten biz neden ihrac edildiğini anlamamıs şaşırmıştık sebep boyle görüntüleri ifsalamasiymis sonradan ogrendik birde efendi takılırdı serefsiz
Şikayet edeceğinizi söyleyin kendi dusunsun
Teşekkür ederim umut oldu bu durum bana
Sizlerde konuştukça rahatladım dik duracağım korkmuyorum artıkAynen öyle. Onun da kaybedecek çok şeyi var. Sanmıyorum ki askeriye de böyle çiğ şeylere eyvallah etsinler.
korkup sindikçe üstünüze gelir.
Şikayet edeceğinizi, bunun da işe yaramazsa fotoğraflarından kolaj yapıp yayınlayacağınızı söyleyin.
Aynn böyle yapın onu amacı sizi korkutmak sanırım ama mal ateşle oynuyo siz bu yazılan gibi yaparsanız korkar bnde astsubay esiyim bu tür şeyler meslekten atılma sebebi..Sen de onu yaptığı şantaj için önce komutanına sonra savcılığa şikayet etmek ile tehdit et. Gör o errkeği sonra.
Merak etme hiç. Öyle boş tehditlerle de üzme kendini.Sizlerde konuştukça rahatladım dik duracağım korkmuyorum artık
Korkuyorsanız bile korkunuzu belli etmeyin bir şey yapamaz şikayetçi olabilirsiniz . Size atılan mesajları felan silmeyin . Ama bence kendince korku salmaya çalışıyor bi b.K yiyemezKızlar birçoğunuz şikayet edin demiş evet şikayet edeceğim zaten ileri giderse bunu biliyorum. Sadece burada asker,polis,avukat arkadaşlar ya da başından hukuki süreç geçmiş olanlar var ise yol gösterir mi diyerek yazmak istedim. Teşekkür ederim.