Konu yanlış yere açılmışMerhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Direk gidip şikayetçi olun.Merhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Direk savciliga gidin suç duyurusunda bulunun bakalim yicekmi g.tü. serefi bozukMerhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Ben tehtit etmez direk yapardimArkadaslara katılıyorum.Onlarin böyle durumlarda meslekten atılmaları kolay oluyor.Siz de onu tehdit edin şikayet ederim diye.
Nasil bilemiyorsunuz ya acin artik gözunuzu gelistirin kendinizi ne yapacak tabikide şikayet.Terbiyesizin tekiymiş o ortada..aranızda mahrem şeyleri deşifre etmeyi düşünmesi bile çok ürkütücü! Ne yapılır böyle bir durumda inan bilemedim.
Şikayet edin. Şerefsizi meslekten anında atarlar. Beyinsiz ruh hastası.Merhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin
Yap de. Korkmazsanız hiçbi halt yapamaz.Merhaba kızlar, birkaç yıllık eski sevgilim geçenlerde beni aldatması sonucu ayıldık. Şu günlerde beni özel fotoğraflarımızı başkalarına atmak ya da çevreme bir şeyler anlatmak ile tehdit ediyor. Hiç başınıza geldi mi mesleğine rağmen bu kadar ileri gidebilir mi? Lütfen içimi rahatlamam ve güvenliğim için yardım edin