• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Astronot tulum hakkında yardım lütfen...

canim cokk guzelmiş insallah ben de alirim:))cunku bebek arabasi ile gezdirmek cok istiyorum yaz kıs:))
sen ayakligi var demissin aarbanin ben de bakiyorum da suan arabalarina.ayak ortusu gercekten ise yariyor mu?yoksa tulum olunca sart olmaz mi??sen ne kullaniyorsun araba olarak:))kusssuruma bakma senin soruna cevap veremedigim gibi bir de bir suru soru sordum:)))

Ne demek canım, cevaplayabilirsem ne mutlu :) ben ayak örtüsünü henüz hiç denemedim, ama kullananlar işe yaradığını söylüyorlar. Tulum olursa ben de örtüyle birlikte çok sıcak olur mu diye düşünüyorum açıkçası. Artık havaya bakıp ona göre ya astronotu tek giydiririm ya da ayak örtüsüyle bir mont...Ben maclaren kullanıyorum, ayaklığı yanında çıktı ama dediğim gibi ancak bu sene kışın gezmek için dışarı çıkartmaya cesaretlendim o yüzden daha önce deneme şansım olmadı. Ben de temiz hava aldırmaktan yanayım, ama hava aldırayım derken hasta etmek istemiyorum. Bakalım nasıl olacak bu kış, inşallah çok çok sert geçmez...

cok saol.o zman 2-3 soru daha sorim sana:))ben de maclaren travel set dusunuyorum XLR. ama chicconun bu urunu cok daha fonksiyonel ve daha uygun.ama goruntusu ve surusu maclarenin cok hosuma gitti.sen maclaren kullanan ve kısin dogum yapan biri olarak ne dersin??bu port bebe oyle gerekli bisey mi?

Sor tabii canım :) Ben maclaren travel setten çok memnunum. Pusetin arkası tamamen yatıyor, doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama ben hep ana kucağını pusetin üzerine koyarak kullandım. Çok da rahat ettim. Chicco'nun bu ürünü de çok güzel, ama benim için ağırlığı da önemli olduğu için maclareni tercih ettim. Sanırım bu daha ağır bir araba ama iki yönlü kullanılabiliyor resimden anladığım kadarıyla. Genellikle çift yön kullanım tercih sebebi oluyor, ama ben ilk zamanlar ana kucağıyla kullandığım için zaten bana dönüktü, biraz büyüyünce de bana dönük olması yerine dışarıya dönük olması daha iyi oldu, dolayısıyla ben çift yön kullanımı çok aramadım. Ama port bebeli kullanımı nasıl onu bilemiyorum, hiç port bebe kullanmadım, her yere ana kucağı ile gidip geldik. Ana kucağı da kış için uygun oldu, yanlardan oldukça iyi sardığı için üşüme problemi olmadı. Port bebe de kış için güzel bir seçenek...

canim cok saol:))duymak istedigim buydu.2-3 ay port beebe kullanıcam diye almak cokta dogru degil sanirim.icime sinen olsun:))

Back