Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Astronot tulum hakkında yardım lütfen...

uppahalds

Long time, no see...
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
1.973
221
363
47
İstanbul
Bu sene bebeğime astronot tulum almak istiyorum ama kullanışlı olup olmayacağı konusunda endişelerim var. Kullanan veya kullanmayı düşünen arkadaşlara bir kaç sorum olacak:
- Sadece çok soğuk ve karlı havalarda işe yarıyorsa o zaman gereksiz mi olur acaba?
- Ya da soğuk bir havada dışarıda kullandıktan sonra bir alışveriş merkezine girdiğimizde bu tulum üzerine çok gelmez mi? İçini nasıl giydirmek gerekir?
- Benim kullandığım pusetin ayaklığı var, sadece mont ve ayaklık kullanarak kışı geçirmem daha mı iyi olur?

Karar vermemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

ben oğlumda kullanmıştım.memnun kalmıştım.dışarı çıktığımda yok beli açıldı kulakları soğuk aldı diye düşünmedim.avm lere giderkende içine ortama uygun kıyafetini giydir gittiğin yerde çıkarırsın.tek parça kullanması kolay.sağlık sıhhat uzun ömürler dilerim bebeğine.

O zaman ben de alayım, demek ki kullanışlı...ıyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim canım, Allah hepimizin yavrularını korusun...

Dimple2 sana da yorumun için teşekkür ederim, sağlıkla gelsin oğlun inşallah...

Son düzenleme:
daha dün biz de bebekler için baktık,
bana da çok kullanışlı geldi,
yularıda arkadaşın belirttiği gibi orası açık,burası kapalı,orası ince burası kalın diye düşünmezsin giydirirsin baştan aşağı..
dediği gibi de gitttiğin yerin sıcaklık durumuna göre de için ayarlarsın sıcacıkk..
mesela biz şuna bayıldıkk

kızlaaar polar kumaşlar bebekleri acayip terletiyo

içi pamuklu olanları tercih edin

canım netten bebeshop yazarsan orda sağ üst linkler kısmında kışlık 2010 kısmında var,
ben netten alışveriş yapmıyorum ama yapan bir arkdaş güvenli bir yer olduğunu söyledi,ben bayıldım gerçkten..

kızlaaar polar kumaşlar bebekleri acayip terletiyo

içi pamuklu olanları tercih edin

canım bunun dışı polar içi pamuk zaten..
Hem kış için ne kadar sıcak olursa o kadar işe yarar olur bence..

Canım resmini yolladığın tulumu ben de bahsettigin sitede daha önce gormuştum, ben de bayıldım. Ben daha önce bu siteden defalarca alışveriş yaptım, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Teslimat da çok hızlıydı....

bende düşünüyorum almayı sağol canım böyle bir konu açtığın için
eşim geçen gün mont almış ama bu tarz bişey bebek için daha kullanışlı olur gibi geliyor

bende almayi dusunuyorum hele artik cok hareketliler parkta oynarken beli acilmasin diye cok onemli oldugunu dusunuyorum.umarim gercekten kullanislidir,ben de fazla sicak tutmasindan korkuyorum,daha ilk aylardan almistik kis bitene kadar iki tane degistirmistik kuculdugu icin ama artik eskisi gibi hizli buyumuyorlar bir tane ile kisi idar deriz herhalde.

biz bebeşoptan bahsettiğiniz tulumu aldık.
kendisi yumuşacık çok tatlı lakinnnnnnnnn
düğmeli
ilk düğmesi hep acılır,biz atkıyla kapattık bagrını hep.
1,5 yaş almıştık,ufak bir bebekti kızım,dün denedim,bacak boyu kısalmış biraz,patiğini çıkarıp giydirebilirim belki.

Merhaba arkadaslar bende bu montlardan almak ıstıyorum fakat bızım arabamız var...yanı evın ÖnÜnden bınıp gıdıceĞımız yerın kapısında ınıyoruz...gerek olmazmı acaba cokta hoŞuma gıdıyor ne yapsam yaaa....

Canım ben bebek için çok soğuk olabilecek havalarda pusetle gezdirirken giydirmek üzere aldım. Ama kışın hiç açık havaya çıkarmam diyorsan o zaman gereksiz olabilir. Benim pusetimin özel ayaklığı olduğu halde yine de bu tulumlardan aldım, şimdi açık havada gezdirirken acaba üşür mü diye aklım kalmayacak...

canim cokk guzelmiş insallah ben de alirim:))cunku bebek arabasi ile gezdirmek cok istiyorum yaz kıs:))
sen ayakligi var demissin aarbanin ben de bakiyorum da suan arabalarina.ayak ortusu gercekten ise yariyor mu?yoksa tulum olunca sart olmaz mi??sen ne kullaniyorsun araba olarak:))kusssuruma bakma senin soruna cevap veremedigim gibi bir de bir suru soru sordum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…