Astrolojinin günlük hayatımıza etkisi

Zeynep Turan ve Hakan Kırkoğlu 'nu takip etmeye calisiyorum ben de burç yorumlari icin ama biraz pimpirikli bi yapim oldugu icin dogum haritasi falan biraz urkutucu geliyo bana,fazla derine inemiyorum.

Konuyu takipteyim.

Zeynep turan'ı da beğeniyorum. Hakikaten kötü bir şey duyup etkilenme riski de var hani haritayı yorumlatıp intihar edeceğimizi öğrensek kalan günler de zehir olur :) Bu en uç örnek tabii ama hayatımızın sıkıntılı ilerleyeceğini duymak bile çok ağır.

Hahah benimki de tam aksi yengeç çıkıyordu aslan çıktı geçenlerde ki bi iki arkadaşım yükselenin kesinlikle aslan bence de dedi. Kafam çok karışık =)

Yengeçle aslan çok farklı özellikler taşıyor, hangisine yakın hissediyorsanız karakter olarak odur bence de :)

Bu merkür retrosunu da ağır hasarla atlattık şükür

Bir ara hiç bitmeyecek sandım! Yeni hafta güzel gelişmeler getirmezse sorun çıkartırım gibime geliyor

Hadi ya neguzel .nasıl ögrendin? Banada bakıverir misin,sadece bu ay ve önümuzdeki ay için?

Ne güzel peki internet üzerinden mi aldınız egiti mi? Veya var mı bildigniz netten egitim? Bende yorumlamak istiyorum da

Ay burcu oglak olan içın daha geniş bilgi verir misin?mesela kendini nezaman ifade etmeye başlar? :-/

benim ayım boğa burcunda kızlar eşimin ayı kovada siz düşünün artık
venüslerimiz aslan burcunda kavuşumda bizim ilişkiyi kurtarıyor sanırım

Çorbaya bir tuz da benden
http://www.ahmedhulusi.org/tr/yazi/burclarin-olusturdugu-16-grup
Özellikle yükselen burcunu bilmeyen kişiler için pratik anlama metodu çok ilgimi çekti
Buarada kendisi din adamı değil aslen gazetecidir

Merhaba bende astrolojiye çok meraklıyım.
Haritamı yorumlamak için youtube den video falan izliyorum ama çok zor geliyor ya anlamıyorum.

Benim burcum ikizler yükselenim aslan ay burcum aslan. Tüm özelikleri taşıyorum bu kombinasyonun :)). Doğduğum anda Kuzey Ay düğümü Oğlak | Güney ay düğümü ise Yengeç burcundaymış. Ekim 2018 den ağustos 2020 ye kadar yıllar sonra Kuzey ay düğümü ve Güney ay düğümü tekrar dan Oğlak Yengeç aksına geçecekmiş. Bu da demektir ki altın yıllarımı yaşayacağım tekrar dan :))) sabırsızlıkla bekliyorum.

Not: (bilmeyen varsa) ekim 2018 e kadar Kuzey ay düğümü ve Güney ay düğümü Kova Aslan aksında. Bu aks'ta doğanlar fırsatları değerlendirsin özelikle kariyer anlamında. Ve belki hayatınız aşkıyla da tanışabilirsiniz :)))

Çok teşekkür ederim bu faydalı bilgiler için :) Hemen göz gezdiriyorum

Ben çok iyi anlamadım.
Transit leri ne zaman bulacağız. Aklım almıyor.

Mesela; benim 7nci evimde Kova burcy yükseliyor. Ve 2021 yıllında Jupiter kova burcuna geçiş yapacak. Evet o dönemde aşk konularında şanslı olduğumu biliyorum.

Buna ek : Mars benim 12 nci evimde. Yani ondan sonra ki 7 saydığımda yine 7nci ev çıkıyor ve yine kova burcu çıkıyor karşıma.

Ama; transit halinde ki saturn, jupiter, mars ne zaman transit halde temas eder yukselen burç veya 7nci ev burcuyla. Bunu nasil hesaplarim hiç bilmiyorum. Kafam karıştı.

Sadece jupiter i hesaplayabiliyorum : 2021 yani 30 yaşımda olduğumda tam da istediğim gibi. Inanamıyorum.

Jupiter 7. eve her geldiğinde şanslı bir dönemdir diyemeyiz. Çok basit bir yorum olur. Mesela karşısında baba gezegenler yanında cins kareler vardır sen o dönem pek kendini şanslı görmeyebilirsin. Ki ben Jüpiter'in oyle aslında çok şans getiren bir gezegen olduğunu görmedim bazı yerleşimlerde evet diyebiliriz. Harita bir bütündür tek transit olan durumu göstermeyebilir.

Iste bende bu yuzden "kafam basmiyor" diye yazdim. Bildigim tek sey jupiter ne zaman 7nci evimin yonetici burcu ile temas halde olmasi.

Astroloji ile acayip ilgileniyorum. Hatta şu son 1 hafta dir youtube den derslere bakıyorum. Kendi haritamı yorumlayabiliyorum. Açıları, (conjonction, opposition, sextile, square, trine vs....). Bunlarda sorun yaşamıyorum. Bu sayede kendi karakterimi baya çözdüm. Buna ek. Çocuk sayısı/cinsiyeti, doğurganlık olayı vs..., mesleki durumlar, eşin karakterini, kariyer... bu konularıda çözdüm.
Ama şu evlilik ve ölüm şekli tam çözemedim. Bu konular ile ilgili dersler tuhaf. Her astrolog dan başka bir şey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…