- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
Ben sevmiom gı oğlaklarıOğlak mı, Helenra duymasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sevmiom gı oğlaklarıOğlak mı, Helenra duymasın
Ben sevmiom gı oğlakları
Kendisi bana anıları tazelemekle meşgul mala bağladı bisi hissetmemek çok güzelAy doğru kız ne işin var onla, eskisi mi yoksa
Kendisi bana anıları tazelemekle meşgul mala bağladı bisi hissetmemek çok güzel
Hahah aynen ağzıma geleni söylüyorum açıklama yapıyor eziks and sümsüksHahaha intikamını al bizim için de, acıma ona Zamanında adam olaymış...
Hahah aynen ağzıma geleni söylüyorum açıklama yapıyor eziks and sümsüks
AslaVaay kendini affettirmeyi kafasına koymuş Oluru var mı ne dersin?
Asla
İletişim kurmayınca ister istme merak edyordum ama şu an her haltı sorup azarlıyorum
Bendeki kin bitmiyor ki kuzum bi yerlerini koparsam beeelkiAy senin için çok iyi olmuş o zaman, içindeki ukteden kurtarmış seni
Bendeki kin bitmiyor ki kuzum bi yerlerini koparsam beeelki
Bi el atın bacımlarDur bi negatif enerji yollayalım biz ona canım, kk'nın gücü nice dağları devirdi
Bi el atın bacımlar
Ederim şekerim
Mersi tatlımmEderim şekerim
Güvenay ben yükselenimi terazi ay burcumu koç sanıyordum, ama buraya yazılan astro.com sitesinde yükselenim başak ay burcum boğa çıktı :/ hangisi doğru bilemedim. yıllardır bildiğim yanlışmış. her site değişik hesaplıyo ya. astro.com a güvenmelimiyim o dogru mu kızlar kesin olarak?
ay ben yükselenimi terazi ay burcumu koç sanıyordum, ama buraya yazılan astro.com sitesinde yükselenim başak ay burcum boğa çıktı :/ hangisi doğru bilemedim. yıllardır bildiğim yanlışmış. her site değişik hesaplıyo ya. astro.com a güvenmelimiyim o dogru mu kızlar kesin olarak?
Güven
Benim de hep yükselenim aslan çıkardı astro.com yengeç olarak buldu yalnız değilsin bu konuda
Güven
Benim de hep yükselenim aslan çıkardı astro.com yengeç olarak buldu yalnız değilsin bu konuda