Astroloji

Alara Sahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
1
0
25
Selamlar Herkese, biz ablamla astrolog Anıl Can ‘a gittik.Burda yazılan yorumları çok okudum öyle karar verdim.Tatlı biri aynı şeyleri 2-3 kere sorunca biraz sinirleniyor gibi oluyor maddi olarak bizi zorladı tabi, ablam çalışıyor ben çalışmıyorum.Ablam için ilişki çalışması yaptırdık.Haritasında sorun varmış o yüzden ilişkileri sorunluymuş birde psikoterapiste yönlendirdi başta anlam veremedik ama ablam terapiye gitmeye başladı çok ilginç sorunları çıktı allaha şükür iyi şimdi, anıl can beyin verdiği çalışmalar oldu onları yapmaya devam etti enerjisi iyi oldu 9 ay bitti sonunda ablam yeni tanıdığı biriyle nişanlandı fayda gördük gibi geliyor bana çünkü hiç ciddi ilişkisi olmuyordu evlenirler mi bilmiyoruz bir sıkıntı çıkacak diye içimiz içimizi yiyor tekrar randevu alıp danışmaya gidicez sanırım inş evlenir

Selamlar, Anıl cana gitmeyi ben de düşünüyorum fakat maddi açıdan ne kadar zorlanırım sorusuyla bekliyorum. Ne kadar ödeme yaptınız ve o çalışma için ne kadar ekstra ödediniz öğrenebilir miyim?

Selam kızlar. Ben de sosyal medya ve televizyon üzerinden çok ismini duymuştum Anıl Can’ın. Seans almak istedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Aşk ve iş hayatımla ilgili sorunlarım resmen çözüldü diyebilirim. Ön yargıyla yaklaştım ama gerçek anlamda baya memnun kaldım tüm arkadaslarım seans almak istiyor şuannn

dikkatimi çekti, ilk başlığı açan kişi yeni üye tek mesajı var o da bu kişiyle alakalı, sonraki giden kişi yeni üye tek mesajı burda yorum yapmak

Reklamin iyisi kötüsü olmaz ahahahahhaah bende ilk yorumu okurken dedim fake bu
yaniii herkes de çok akıllı sanıyor kendini tbrkler..biz burda deli gibi emek veriyoruz bi sivri zeka çıkıyor ben gittim inanamadım..ya belki gerçekten de güzel bakım yapıyordur da burda olan olay tamamen bana reklaammm olarak geldi nedenseeee....

Haahahhaa katiliyorum sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…