H huhum Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 60 13 24 4 Nisan 2024 Konu Sahibi huhum #1 İyi günler doğum haritanıza baktırdınız mı doğru çıkıyor mu? Baktıranlar cevap verebilir mi aklıma çok takıldı
İyi günler doğum haritanıza baktırdınız mı doğru çıkıyor mu? Baktıranlar cevap verebilir mi aklıma çok takıldı
H hazal94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2022 805 1.481 4 Nisan 2024 Konu Sahibi huhum #2 Ben iki yıl önce baktırdım ama baktırdığım kişi aşırı acemi çıktı o yüzden beğenmedim. Gerçekten bu işten anlayan biriyse çok faydalı.
Ben iki yıl önce baktırdım ama baktırdığım kişi aşırı acemi çıktı o yüzden beğenmedim. Gerçekten bu işten anlayan biriyse çok faydalı.
H huhum Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 60 13 24 4 Nisan 2024 Konu Sahibi huhum #3 huhum .!.: İyi günler doğum haritanıza baktırdınız mı doğru çıkıyor mu? Baktıranlar cevap verebilir mi aklıma çok takıldı Genişletmek için tıkla... Çıkan oldu mu peki hiç
huhum .!.: İyi günler doğum haritanıza baktırdınız mı doğru çıkıyor mu? Baktıranlar cevap verebilir mi aklıma çok takıldı Genişletmek için tıkla... Çıkan oldu mu peki hiç