- 30 Mart 2009
- 14.050
- 63.035
Ayyy o zaman az kalmis cidden, ilk defa kk’da bi seye baktirabilmeyi basaricam sanirimevet az kaldı cnm 2-3 ki,şi dün gece bakım yaptım azcık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy o zaman az kalmis cidden, ilk defa kk’da bi seye baktirabilmeyi basaricam sanirimevet az kaldı cnm 2-3 ki,şi dün gece bakım yaptım azcık :)
hadi ya ilk mi oluyor buAyyy o zaman az kalmis cidden, ilk defa kk’da bi seye baktirabilmeyi basaricam sanirim
Aynen aynen, ne fal fotolari, ne dogum bilgileri attim onceden. Hep uyeler kayboldu bana sira gelmedenhadi ya ilk mi oluyor bu
Ama şanslıymışsın bn 3. Gruba aldıktan sonra bi daha bakmıycam dedim sıra sana gelir sanırım bugün yine de söz vermeyeyşm 4 harita varnış bakılcakAynen aynen, ne fal fotolari, ne dogum bilgileri attim onceden. Hep uyeler kayboldu bana sira gelmeden
yani burcu görünür mü bilmiyorum ama karakterini belirleyebilir...Benim bir sorum olacakti. Haritamizdan evlenecegimiz kisinin burcu gorulurmu? Yoksa evlilik anlaminda uyum saglayacagimiz burclar mi bellidir sadece?
belkii :) şuan o konularda yeniyim.. yanlış yönlendirmek istemem .. rica ederim :)Karaterden yola cikarak burc tahmini yapilabiliyordur belki:) tesekkur ederim
Ayyy hadi insallahAma şanslıymışsın bn 3. Gruba aldıktan sonra bi daha bakmıycam dedim sıra sana gelir sanırım bugün yine de söz vermeyeyşm 4 harita varnış bakılcak
venüs aslan da hangi evde diğer gezegenlerle yaptığı gerilimler ya da olumlamalar hepsi etkiler..sadece venüs aslanda olarak yorumlanamıyorMerhaba ☺ Ben çok anlamıyorum ama bu aralar Venüs Aslan burcuna geçecekmiş, benim de haritamda Venüs aslanda, bunun ne gibi etkileri oluyor? Yoksa bunu yorumlayabilmek için genele mi bakmak gerekir?
Teşekkür ederiimvenüs aslan da hangi evde diğer gezegenlerle yaptığı gerilimler ya da olumlamalar hepsi etkiler..sadece venüs aslanda olarak yorumlanamıyor