allah bağışlasın :) isteyebilirsin tabiki..ama ne zaman bakarım kestiremyrm..merhaba çok fazla yazan olmuş yorum için olursa ben de yeni doğan kızım için yorum isteyebilir miyim?
13.07.2020-17.45- uşak
ben de baya gıcık olarak uyandımSabah çok güzel duygularla uyandım umarım gün içinde de daim olur hepimiz için mutlu ve güçlü bir gün olsun inşallah
ben de baya gıcık olarak uyandımuyumak istiyorum ooff anne ooff sabahın 8 inde derdin ne
gerçekten öyle, haftasonları uyuycam beni uyandırmayın dyrm sanki ben uyumuycam kaldırın demişim gibi.. ayılamıyorum kahve yaptım kendimeKendi isteğin dışında uyandın mı çok kötü oluyor ya. Hani tabakta kalan yemek arkamızdan ağlıyor yaişte o istemsiz uyanınca geride kalan uyku içinde ben ağlıyorum
gerçekten öyle, haftasonları uyuycam beni uyandırmayın dyrm sanki ben uyumuycam kaldırın demişim gibi.. ayılamıyorum kahve yaptım kendimekafein belki iyi gelir esnemekten bi hal oldum
beyaz çayı çok severek içemiyorum yeşil çayı bile ıkına kıkına içiyorum o derece..ama kahveKıyamam ya zor kahve bile çok zor işe yarıyor. Ama bak beyaz çay var öneririm uykusuz olduğum zamanlar benim kızlar sabahın gereksiz köründe kalktığı zamanlar içiyorum hooop enerji patlaması
beyaz çayı çok severek içemiyorum yeşil çayı bile ıkına kıkına içiyorum o derece..ama kahvekahveyle uyanık kalıyorum aslında herkese ayrı etki yapyr bu meretler
Aynen mesela çok sert yapmam lazım türk kahvesini uyanık tutması için, normal ölçülerde yapsam ı ıh banamısın demiyor
yarın akşama kadar cnm :) ertele birazSelaaam mutlu gunler kizlar ay bosluktayken ipek kirpik taktirmasammiii diyorum ??? kaca kadar boslukta bugun
artik gezegenlerde ne varsa
iştahım sürekli zirvede
30 Ağustos venüs pluto hiç iyi şeyler olmayabilir
*ikili ilişkilerde güçlükler kıskançlıklar yenilenmeler olası
*size zararı dokunabilecek arkadaşlar sevgililer
*aşırı egolu ilişkiler, tamamen güç baskısı ego savaşı
*iştah patlamaları, manevi yönden doyumsuzluk
*bağımlıklar da artış
* tacizler, ölümler, sapıklıklar artabilir..
Bu aralar gönül ilişkisine başlayacaklar biraz uzak dursunlar, venüs bu arada çook yaramazmalefik gezegenleri arşınlıyo
iştah patlaması aynen :) bı de beklenen regl etkisi kombo yaptıaypare ackerman sebebini sorarsan bunu işaret ederim :)
bu yeterli değil maalesef
saat yer doğum tarihi gerekli..
Ayyy bana da baksana canm ya lütfen az da olsa bak.merhabalar,
bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)
iştah patlaması aynen :) bı de beklenen regl etkisi kombo yaptı
hohoiştah patlaması aynen :) bı de beklenen regl etkisi kombo yaptı
ayy nasıl cnm kahve içinee bollll kremalı köpüklü buzlu dondurmalı şeyler istyr sormaIstah bende de fazlasiyla abartilii
aha sivaslı buldum bi dene dahaMüsait anınızda ben de isterim; 21.03.1988 Sivas öğlen 12
bunlar kafiAyyy bana da baksana canm ya lütfen az da olsa bak.
23 haziran 1996
Ankara altındağ
Saat 7 30
Baska birsey gerekliyse yazarim
Ben burdayım :)1. grubun yorumlarına geçtim burda kim var bi dönüş yaparsa memnun olurum;
yesa LuckyMom La vie en Rosee Jewels_ B baypatininannesi BettyRuble Meufado Wilma11 minseo Mucizemm222