- 18 Şubat 2010
- 16.044
- 19.873
- 823
hıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)Hem de cook fena...
Dolunay da da çok gergin oluyorum ben . Dokunuyor zaar bana Mars la dolunay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)Hem de cook fena...
Dolunay da da çok gergin oluyorum ben . Dokunuyor zaar bana Mars la dolunay![]()
Aaaa öyle mihıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)
eveettt yarın dediğim bu sabah yaniAaaa öyle mi
Süpersinnnnn![]()
ben hiç deneyimlememiştim bu ara zaten marsın etkisindeyim çatlıycam ortadan ikiyepofu aa Ay'ın bu sabah boşlukta olacağını bilmiyordum
Ay boşlukta olduğu zaman çok gergin oluyorum ben nedense :/
Yok canım o sıra değildi, rastgele yazmıştnCanım ben 2. Grubun ilk sırdasindayım değil mi :)
Günaydınnnnn
Bugün ay boşlukta ilerliyor bu demektrki, saç kestirmeyin, yeni bişeylere başlamayın, alım satım işlerne girmeyin
Bugün harita yorumlama günüü canlarım, inşallah hem ben Mutlu olacğım hem siz mutlu olacaksınız![]()
Günaydınnnnn
Bugün ay boşlukta ilerliyor bu demektrki, saç kestirmeyin, yeni bişeylere başlamayın, alım satım işlerne girmeyin
Bugün harita yorumlama günüü canlarım, inşallah hem ben Mutlu olacğım hem siz mutlu olacaksınız![]()
Aoowww merhaba kuzumherkese merhabaaane güzel bir topik olmuş
:)) inş
merhaba balımAoowww merhaba kuzumnerden buldun kız burayı
![]()
diyete devam mi tamam mı
ahahah her yerde pofumerhaba balımşimşeğe basınca sen çıktın geldim direkt
diyete devam mi tamam mı![]()