- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
hıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)Hem de cook fena...
Dolunay da da çok gergin oluyorum ben . Dokunuyor zaar bana Mars la dolunay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)Hem de cook fena...
Dolunay da da çok gergin oluyorum ben . Dokunuyor zaar bana Mars la dolunay
Aaaa öyle mihıı olabilir, enerjiler ters tepiyodur :))) yarın ay boşlukta mesela, yeni bi işe başlanmaz, alım satım yapılmaz... :)
eveettt yarın dediğim bu sabah yani 30u akşamına kadarAaaa öyle mi
Süpersinnnnn
ben hiç deneyimlememiştim bu ara zaten marsın etkisindeyim çatlıycam ortadan ikiye yarın ay etki eder mi hiç kestiremyrmpofu aa Ay'ın bu sabah boşlukta olacağını bilmiyordum
Ay boşlukta olduğu zaman çok gergin oluyorum ben nedense :/
Yok canım o sıra değildi, rastgele yazmıştnCanım ben 2. Grubun ilk sırdasindayım değil mi :)
Günaydınnnnn
Bugün ay boşlukta ilerliyor bu demektrki, saç kestirmeyin, yeni bişeylere başlamayın, alım satım işlerne girmeyin
Bugün harita yorumlama günüü canlarım, inşallah hem ben Mutlu olacğım hem siz mutlu olacaksınız
Günaydınnnnn
Bugün ay boşlukta ilerliyor bu demektrki, saç kestirmeyin, yeni bişeylere başlamayın, alım satım işlerne girmeyin
Bugün harita yorumlama günüü canlarım, inşallah hem ben Mutlu olacğım hem siz mutlu olacaksınız
Aoowww merhaba kuzum nerden buldun kız burayıherkese merhabaaa ne güzel bir topik olmuş
:)) inşpofu beni de yorumla pofu beni deeee
merhaba balım şimşeğe basınca sen çıktın geldim direktAoowww merhaba kuzum nerden buldun kız burayı
diyete devam mi tamam mıaypare ackerman diyet sayfasından terfi ettm
ahahah her yerde pofumerhaba balım şimşeğe basınca sen çıktın geldim direkt
diyete devam mi tamam mı