Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Başınız saolsun. Reiki çalışması nasıl oluyor ? Theta healingden falan farklı mı acaba ?
Bir de bir şey sorucam benim doğum haritamda venüs retrosu ve merkür retrosu var bu nedenle retro dönemlerinde güzellik işlemi yapılmaz gibi şeyler kendi doğum haritasında retro olanlar için geçerli değil midir ?
Merhaba
Reiki de enerji seviyeni artirarak sifalandirmaya yardımcı olmk icin kullanılır
Haritanda retrolar varsa, transit retrolar seni kötü etkilemez.. ama yinede temkinli olmk gerek, detayli haritani gormedigim icin kesin cvp veremem

18 Ocak 2022 saat 01.50 civarında yengeç dolunayı gerçekleşecek
bu dolunay iyi şeyler sunmuyor (tr haritasında gördüğüm..)
haritanızda yengeç nerde? 27 drc civarında gezegen var mı? güneş hangi evde? yanında gezegen var mı? transitlerinizde 27 drc civarında (biz + ve - 5 derece alıyoruz) gezegenlerin açıları, hangi evde oldukları önemli.
ama unutmayın dolunaylar bitişleri simgeler.

haritanızda yengeç nerde? 27 drc civarında gezegen var mı? güneş hangi evde? yanında gezegen var mı? transitlerinizde 27 drc civarında (biz + ve - 5 derece alıyoruz) gezegenlerin açıları, hangi evde oldukları önemli.
Bende 27 derece civarı gezegen hiç yok ama gezegensiz ev konumları tam 27 derecede 7. Ev ve yükselenim var mesela. Ay burcum yengeç.
Haritamda bir şey dikkatimi çekti ki, yüksek derecelerde hiç gezegenim yok genelde en yüksek derece 20 civarı bir iki tane .

Bende 27 derece civarı gezegen hiç yok ama gezegensiz ev konumları tam 27 derecede 7. Ev ve yükselenim var mesela. Ay burcum yengeç.
Haritamda bir şey dikkatimi çekti ki, yüksek derecelerde hiç gezegenim yok genelde en yüksek derece 20 civarı bir iki tane .
Bu kotu bisey degil sakin ona takilma son derecelerde gezegeb olmasi aslinda seni zorlayan konulari ifade eder...

Ay burcum yengeç sağlam bi etkisi olucak belliki

Balik burcuyum be sene bekler beni
genelde bu tarz sorulara cvbım aynıdır
balık burcuna genel yorum yapmak size yorum yapıldığı anlamına gelmiyor
burçlar olayın minik bir parçası
daha çok harita üzerinde nerelerden nasıl etkiler aldığıdır.

Pofucum nasılsın kuzum ? Bu Venüs retrosu neymiş öyle ya dibe çöktüm bittim baya mutsuzluğun dibindeydim. Ama neyseki bugün hafifledim meditasyon ve yoga sağolsun🙏 Ama kötü sarstı.

Pofucum nasılsın kuzum ? Bu Venüs retrosu neymiş öyle ya dibe çöktüm bittim baya mutsuzluğun dibindeydim. Ama neyseki bugün hafifledim meditasyon ve yoga sağolsun🙏 Ama kötü sarstı.
Ahahaha fenadir o fena oglakta olmasi golge etkiler getirdi maalesef

Selam arkadaslar
Telegram grubu kurdu
Astroloji tarot reiki her telden sohbet muhabbet soru cvp yapiyoruz
Katilmak isteyen olursa linki vereyim
Burda yasakmis ben bilmiyordum o yuzden kimseye link falan vermiyorum😄😄 siteden atilmak istemyrm 🤣🤣🤣

X