- 16 Ocak 2023
- 881
- 657
- 25
- Konu Sahibi suskunkisi
Kızlar lütfen dalga geçmeyin çok ciddiyim. Saat 18.00 gibi eşime çocuğu emanet edip uyudum. Çok yorgundum. Hoş olmayan bir rüya gördüm ve uyandım. İçeriden eşim ve çocuğumun sesleri geliyordu. Aniden halk dilinde karabasan denen olayı yaşadım. Bunu çok sık yaşadığım için endişelenmeden bitmesini bekledim. Bittikten sonra kafamın en tepesinden ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim. O an aklıma gelen ilk şey kesin öldüm ve azrail canımı alıyor ruhumu bedenimden ayırıyor oldu. Tabi böyle uzun anlatıyorum ama hepsi saniyeler içerisinde oldu. Ruhum bedenimden ayrılıp havalandı yukarıya doğru yükseldim. O an o kadar korktum ki zorla kendimi bedenime koymaya çalıştım. Geri dönmeye çalıştım ve bedenime geri döndüm. Ay böyle anlatınca masal gibi geliyor ama gerçekten doğruyu söylüyorum. Uyanır uyanmaz ev sıcak olmasına rağmen tir tir titremeye başladım üşüyordum. Sanki ateşim var gibi titredim. Özellikle bacaklarım diken diken oldular soğuktan. Eşimi çağırdım. Hemen yanıma geldi olayı anlattım bana diyor ki neden bedenine döndün etrafta dolanmadin Ya of kimse inanmayacak bana ama gerçekten yaşadım ve rüya falan değildi