sweetdreams1985 Guru Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2010 6.693 5.821 17 Nisan 2023 Konu Sahibi Mrhba #21 J juliiass merhaba canım geçen sana sormayı unuttum. Senin AMh değerine bakıldı mi ? Benimki 0.6 çıkmıştı
J juliiass merhaba canım geçen sana sormayı unuttum. Senin AMh değerine bakıldı mi ? Benimki 0.6 çıkmıştı
J juliiass Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Eylül 2018 246 435 41 27 Nisan 2023 Konu Sahibi Mrhba #22 sweetdreams1985 .!.: J juliiass merhaba canım geçen sana sormayı unuttum. Senin AMh değerine bakıldı mi ? Benimki 0.6 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Canım geç cevabım için kusura bakma. Benim AMH değerime hiç bakılmadı, aslında ilk tedavilerimde yapılan tahlillerde AMH ile ilgili bir sorun görülmedi hiç. Benim tek sorunum yumurta kalitesizliği idi.
sweetdreams1985 .!.: J juliiass merhaba canım geçen sana sormayı unuttum. Senin AMh değerine bakıldı mi ? Benimki 0.6 çıkmıştı Genişletmek için tıkla... Canım geç cevabım için kusura bakma. Benim AMH değerime hiç bakılmadı, aslında ilk tedavilerimde yapılan tahlillerde AMH ile ilgili bir sorun görülmedi hiç. Benim tek sorunum yumurta kalitesizliği idi.