Merhaba canim banada verdi bugün ne için verdi bilmiyorumKızlar bugün doktor bana bu ilacı verdi amh düşüklüğü var bende kullananlar bilgilerini anlatabilir mi acaba ?
Astalife omega3 icin..balikyagi..yumurta embriyo kalitesi icin veriliyor canim..Merhaba canim banada verdi bugün ne için verdi bilmiyorum
Teşekkür ederim canımAstalife omega3 icin..balikyagi..yumurta embriyo kalitesi icin veriliyor canim..
Canim efa daily balık yağı nasıl kullandın mıAstalife omega3 icin..balikyagi..yumurta embriyo kalitesi icin veriliyor canim..
Hayir canim kullanmadim..hic o markayi..ama astalifi daha oncede 3 ay kullanmistim..simdi yaklasik 2 aydir yine kullaniyorum..Canim efa daily balık yağı nasıl kullandın mı
Astalife 3 aylık kür ile mi fayda gördünüz?Yumurta kalitesi için ben 3 aylık bir kür ile çok faydasını gördüm. Biraz kilo aldırıyor ama şahsen yumurtaların kalitesi her şeye bedel.
Evet, ama eşim de Impryl kullandı. İlk toplamada daha kötü kalitede olan embriyolarımız 2. yumurta toplama da daha iyi seviyelere geldi. Hem sayı olarak hem de kalite olarak.Astalife 3 aylık kür ile mi fayda gördünüz?
Recete ile mi edinebilirim yoksa recetesiz de alabilir miyimEvet, ama eşim de Impryl kullandı. İlk toplamada daha kötü kalitede olan embriyolarımız 2. yumurta toplama da daha iyi seviyelere geldi. Hem sayı olarak hem de kalite olarak.
Reçetesiz alabilirsiniz zaten vitamin olduğu için devlet karşılamıyor.Recete ile mi edinebilirim yoksa recetesiz de alabilir miyim
Teşekkür ederimReçetesiz alabilirsiniz zaten vitamin olduğu için devlet karşılamıyor.
İYİ GÜNLER KONU AÇILALI ÇOK OLMUŞ AMA BELKİ MESAJIMI GÖRÜP CVP YAZARSINIZ.. BENDE TUP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA DÜŞÜK YAPTM ŞİMDİ BU ASTALİFE TAKVİYESİNİ KULLANMAK İSTİYORUM.. SİZ NE KADAR KULLANDINIZ? HANGİ KÜR İLE KULLANDINIZ ? FAYDA GÖRDÜNÜZ MÜ?Yumurta kalitesi için ben 3 aylık bir kür ile çok faydasını gördüm. Biraz kilo aldırıyor ama şahsen yumurtaların kalitesi her şeye bedel.
Merhaba, Astalife'ı 3 ay düzenli olarak 200 mglık Coenzim ile birlikte kullandım. Ek olarak son 1 ay gibi kısa bir sürede yumurta kalitesini artırıcı programla diyetisyenle çalıştım ve hala da diyetisyenle devam ediyorum. Çok şükür ki 5 aylık hamileyim, darısı sizin başınıza.İYİ GÜNLER KONU AÇILALI ÇOK OLMUŞ AMA BELKİ MESAJIMI GÖRÜP CVP YAZARSINIZ.. BENDE TUP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA DÜŞÜK YAPTM ŞİMDİ BU ASTALİFE TAKVİYESİNİ KULLANMAK İSTİYORUM.. SİZ NE KADAR KULLANDINIZ? HANGİ KÜR İLE KULLANDINIZ ? FAYDA GÖRDÜNÜZ MÜ?
Juliiass Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Tüp Bebek ile mi hamile kaldınız doğal yollami amh düşüklüğü var bendede Astalife ne kadar kullandınız birdeMerhaba, Astalife'ı 3 ay düzenli olarak 200 mglık Coenzim ile birlikte kullandım. Ek olarak son 1 ay gibi kısa bir sürede yumurta kalitesini artırıcı programla diyetisyenle çalıştım ve hala da diyetisyenle devam ediyorum. Çok şükür ki 5 aylık hamileyim, darısı sizin başınıza.
Çok tşk ederim Amin. isteyen, çocuk için uğraşan kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Daha önce çok kez denemiştim ama doktor değişikliği ile Astalife ve Koenzim 3 ay kullandım düzenli. Bunlara ek bir de üreme sağlığı iyileştirici program ile diyetisyenle çalıştım. 10 embriyo toplandı ve 2 tanesi transfer edildi güzel kalitede. 1'i ile yola devam edip, tek gebelik yaşıyorum şu an.Juliiass Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Tüp Bebek ile mi hamile kaldınız doğal yollami amh düşüklüğü var bendede Astalife ne kadar kullandınız birde
MaşallahMerhaba, Astalife'ı 3 ay düzenli olarak 200 mglık Coenzim ile birlikte kullandım. Ek olarak son 1 ay gibi kısa bir sürede yumurta kalitesini artırıcı programla diyetisyenle çalıştım ve hala da diyetisyenle devam ediyorum. Çok şükür ki 5 aylık hamileyim, darısı sizin başınıza.
Paylaşırsanız çok seviniriz,bizim de ilerlemedi embriyolarımızÇok tşk ederim Amin. isteyen, çocuk için uğraşan kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Daha önce çok kez denemiştim ama doktor değişikliği ile Astalife ve Koenzim 3 ay kullandım düzenli. Bunlara ek bir de üreme sağlığı iyileştirici program ile diyetisyenle çalıştım. 10 embriyo toplandı ve 2 tanesi transfer edildi güzel kalitede. 1'i ile yola devam edip, tek gebelik yaşıyorum şu an.
Tek bir şey üzerinden gitmedik, haftalık değişen listeler kullandık. Kişinin kilosuna, yaşına vs. gibi durumlara göre herkesin eminim ki farklı listesi olacaktır. Ana olarak protein kaynakları (yumurta, balık, et) ve süper besinler (acai tozu, polen karışımları) ağırlıktaydı.Maşallahbende yeni aldım astalife.. yanında ocean marka Q10 ve koenzim de kullanıyorum.. ama daha 1 hafta oldu başlayalı.. diyetisyeniniz yumurta kalitesi için ne yemeyi önerdi Bilgi verir misiniz size zahmet
Tamam canım çok teşekkür ederimTek bir şey üzerinden gitmedik, haftalık değişen listeler kullandık. Kişinin kilosuna, yaşına vs. gibi durumlara göre herkesin eminim ki farklı listesi olacaktır. Ana olarak protein kaynakları (yumurta, balık, et) ve süper besinler (acai tozu, polen karışımları) ağırlıktaydı.