Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
a.sbenneyaptımkibenneyaptımkiHamilelik öncesi kontrol için Assos Kadın Doğum Merkez'i - Dilek Alihanoğlu'na gitmeyi düşünüyorum. Aranızda DiLek Hn.'a giden var mı? Hastalarına karşı tutumu, hastalarıyla ilişkisi nasıl? . Acil cevap bekliyorum..
gitmedim bilmiyorum ama tek bildigim gercekten hamilelik öncesi gidip bazı testleri yapman gerektigi, sonradan bir sorun çıkmasından sa baştan önlemini almak en dogrusu canım , bende tahir özgüdere gidiyorum şirinyerde çok başarılı bir doktor
a.sbenneyaptımkibenneyaptımkiHamilelik öncesi kontrol için Assos Kadın Doğum Merkez'i - Dilek Alihanoğlu'na gitmeyi düşünüyorum. Aranızda DiLek Hn.'a giden var mı? Hastalarına karşı tutumu, hastalarıyla ilişkisi nasıl? . Acil cevap bekliyorum..
Dilek Alihanoğlu alanında çok iyi bir doktor dur. hiç korkunuz olmasın hastalarıyla ilgisi ve takip ediş sistemi cok iyi dir. eger düzgün bir kontrol düşünüyorsanız. dilek hanım için en iyisi şüpesiz diyebilirimki iyi ben gitim ve hiç pişman olmadım 2 arkadasım daha gitti.gidecek olanda var tavsiye edebilirim iyi günlerr.saglıklı günler ..
bnde dılek alıhanoğluna gttm doğumuma kendı grdı ama egepolde yaptım ben ayrılmışmı kendısı egepolden gecen ay ordaydı sanki..
ama gercekten memnun kaldım ıyı bı dr ultrasonda faln çok ılgılenıp ıncelıyo takıbını aksatmıyo.sezeryan oldum ben cok rahatlatmıştı beni..