• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AsrınNaz Diyet Günlüğü...

bende alışacam inş....

Bu sabah kahvaltı yapmadım öğleye kadar kuru kayısı yedim
öğleye çok az fasulye yemeği yedim
arada 1 tane salatalıkla 1 dilim kepekli ekmek yedim
çok acıkırsam bi yeşil elma daha yiyebilirim akşama da 1-2 dilim ekmekle çorba ve salata sonrasında da meyve ile bitiririm bu akşamıda
çok mu boş bırakıyorum midemi acaba yaaa...

bu hafta yediklerimi kesinlikle yazamam topa tutarsınız beni valla...:))))
ama bu sabah tartıda 73.200 gördüm ve çok mutlu oldum....

o zaman metabolizman hızlanmış tatlım.. ama yediklerini yazmalısın ki biz de sana çok olmuş az olmuş şunu daha az yeseydin falan gibi öneilrde bulunalım di mi :)

ne yemedim ki muhlama mısır ekmeği karpuz kavun kiraz patlıcan musakka pilav beyaz ekmek pek yemedim 2-3 dilimi geçmedi kraker ve çikolatalı yiyecekler dün akşamda eşimden gizli 1 paket çekirdek yedim canım çok istedi yasak olunca dayanamıyor insan ne yaparsın.....tıka basa doyurmuyorum karnımı ama yinede yediklerim az değil ve 9 dan sonra yediğim içinde ayrı bi sıkıntı.....

ne yemedim ki muhlama mısır ekmeği karpuz kavun kiraz patlıcan musakka pilav beyaz ekmek pek yemedim 2-3 dilimi geçmedi kraker ve çikolatalı yiyecekler dün akşamda eşimden gizli 1 paket çekirdek yedim canım çok istedi yasak olunca dayanamıyor insan ne yaparsın.....tıka basa doyurmuyorum karnımı ama yinede yediklerim az değil ve 9 dan sonra yediğim içinde ayrı bi sıkıntı.....

valla çekirdek yemeseydin diğerlerini kararında yediysen gayet iyi bence. çünkü ben de herşeyi yiyorum beyaz pilavı annem domatesli yapıyorr bayılıyorum ona ve yiyorum gayet. çekirdek olmamış ama :oklava:

Back
X