• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AsrınNaz Diyet Günlüğü...

AsrinNaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
128
0
46
Rize
Herkese Merhaba,

Bende burada tutuğunuz diyet günlüklerinden vermiş olduğunuz kilolardan destek alarak bugün itibari ile diyete başlamış bulunmaktayım....günde 12 saat nerdeyse işte oluyorum akşam yemek saatimde 21,30 buluyor...sabah kahvaltı hayatta yapamam ama onuda yapmaya başlayacağım herhalde bi kaç güne düzene sokarım...

Tatlılarla, hamur işleri ile zaten pek ilgilenmem tek sorunum akşamları tıka basa yemek yemem, öğle yemeklerinde tost yiyorum bir aydır....ara öğünlerim hiç olmuyor gün içinde artık işe daha hazırlıklı geleceğim...:))

Şuanki kilomu bilmiyorum en son tartıldığımda 76 idi. boyumda 1.77 boyumla kilom eşit nerdeyse....

Banada burda destek olursanız çok sevinirim...Çünkü gerçekten kilo vermek istiyorum...

Bugün Diyetimin 1. Günü
Sabah : 1 kuru kayısı - 2 dilim salatalık
Öğle : Tost (bugun son hazırlıksız geldim işe çünkü)
Akşam : Taze Fasulye-Salata-2 Ad. Minnacık Tavuk
Ara : Eskiye oranla azcık kiraz - kuru kayısı - Yağsız Süt

Son düzenleme:
hayırlı olsunnn yanında olucaz emin ol takiptesin artık sende.. benmde 1 ay oldu başlayalı 3 kilo verdim ama son zmnlarda salmıştım biraz şimdi ben de yeniden toparlıyorum kendimi:) birlikte başarıcagımıza inanıyorum...artık sık sık paylaşımlarda bulunucaz zaten tekrar hoşgeldinnnnn

hoşbuldummm...:) seninde günlüğünü okumaya başladım gayet güzelde devam edersin bi kere başlamışsın ve kilo vermişsin bende başarabilsem sizin gibi...

bende kendimi salmadan verebilirim umarım zaten gündüz pek birşey yemiyorum ne oluyorsa akşamları oluyor bana :( ....en az 10 kilo vermem gerekiyor...:)

aynen cnm bende gece yiyenlerdenimm ama artık yemiyorum arada olanlar hariç:) bende 10 kilo vermek istiyorum senin gibi hadi inş;)

asrınnazcım bu işün en en en büyük sırrı gerçekten istemekte ve kafaya koymakta yatıyor.. Emin ol şu bir haftada salabilirdim kendimi ama anladım ki gerçekten istemişim ben bu işi.. Sen de gerçekten istiyorsun belli ki umarım güzel sonuçlar alırsın.. Sıkı takiptesin canım hadi bakalım kolay gelsin:))

bu sefer gerçekten istiyorum ve başaracağımm....zayıflarsam belkim eşim çekirdek yedirir azda olsa :dance:

hos geldinn ben de 1 hafta once basladım 3.5 kilo gitti bile kahvaltını aksatmazsan ve gece yatmadan 4 saat once yeme işlemini sonlandırırsan daha rahat verirsin kilolarını takipte olucaz öpücükler:1hug:

hoşbuldum...
maşallah 1 haftada iyi kilo vermişsin....sorunumda orda zaten eve çok geç gidiyorum(20,30) ve yemeği eşim gelince 21,30 da yiyoruz anca hazırlıyorum zaten kafamçokkarıştı artık az yiyerek akşamları geçirmeye çalışacağım....

hoşgeldin hayatım günlüğün hayırlı olsunopuyorumnanaktanmerak etme burdan kilo vermeden çıkış yokkkkaydirigubbakcemile3en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dilediğin kiloya kavuşursun inşallah opuyorumnanaktan

Sabah : 1 Salatalığın yarısı - 1 kk B. Peynir - 3 Ad. Zeytin - 2 Dilim Kepekli Ekmek
Ara : 1 Ad. Yeşil Elma - Su :)
Öğle : 2 Dilim Kepekli Ekmek arasına İnce dilim B. Peynir ve Diğer Yarım Salatalık
Ara : 1 Ad. Yeşil Elma - Su - Az Fındık
Akşam : 4-5 Çatal Taze Fasulye - Salata - 2 Dilim Ekmek
Ara : Meyve - Süt

Bugünde bi değişiklik olmazsa böyle olacak inş....Ara öğünler yesem bile arada midem ağrıyor tam doymadığımdan dolayı sanırım bunu geçirmek için ne yapabilirim.....

canımmm beniimmm sana bı tavsıye bol salatalık domates tüket cunku salatalıgın cogu su kalorısı de cok az mesela yogurt da yıyebılırsın gobek eritmede bırebır sabahları kalkar kalmaz ılık limonlu suyunu da içtin mi daha guzel kilo verirsin hmm bır de yesil çayın da cok faydası var dene bence

canımmm beniimmm sana bı tavsıye bol salatalık domates tüket cunku salatalıgın cogu su kalorısı de cok az mesela yogurt da yıyebılırsın gobek eritmede bırebır sabahları kalkar kalmaz ılık limonlu suyunu da içtin mi daha guzel kilo verirsin hmm bır de yesil çayın da cok faydası var dene bence

tavsiyelerini dikkate alıcam canım....amma velakinnnn ben o sütün katı halini olanı ne görebilirim ne yiyebilirim nede adını anabilirim..:olmaz: yeşil çayıda bi kere denedim zeytinyağı gibi tadı var içemedim ama çok yararlıymış onu da es geçmemeye çalışacağım saol canımmm.....:1hug:

canım ara öğünde elma yemek bana açlık veriyor ben o yüzden süt ve kurukayısı ceviz falan yiyorum ara öğünde enerji de veriyor çünkü.. bir de yeşilçay iç mutlaka o çok önemli.. purelove'ın dediği gibi yoğurdunu falan sakın ihmal etme onları ye diyet süresinde en çok tavsiye edilen şeyler bunlar:) hem kayısı falan yersen canın tatlı da istemez..

purelove'ın dediği gibi yoğurdunu falan sakın ihmal
avukathanımcım canım ben bunu asla yiyemem kaldıki adını bile anamıyorum....akannehir

Düne gelince evde oturmam tehlikeli oluyor habire birşeyler yemek istiyorum neyse ki az birşeyle atlattım

Sabah-Öğle : Süt-domates-salatalık-b.peynir-zeytin-2 dilim kepekli ekmek
Ara : Kuru kayısı-bol su
Akşama doğru : Patates Salatası-Önümden büyükçene bi yaşpasta geçti elimi dahi sürmedim....
Akşamda sabah ki gibi bi kahvaltı ettim....7 den sonrada hiçbirşey yemedim....Sinirimden orasıda ayrı mevzu...:(

evt canım ama benim hiç sabah kahvaltı alışkanlığım olmadı bu zamana kadar.... öğleye kadar aç durabilen bi yapım var ama değiştiriyorum onuda yavas yavas kahvaltı yapmaya başladım...:))

Al benden de o kadar. Ben de sabah kahvaltisini hep atlar, öglen ve aksam baya agir yerdim. Artik öyle degil tabii ama zaman aldi alismam benim de. :)

Back
X