- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
-
Tsk ederim aflaya uflaya sonunda yapdimEllerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Bu çorbayı daha önce biliyor muydun yoksa yarışma için mi yaptın:)Tsk ederim aflaya uflaya sonunda yapdim
Yogurtlu corbalar yapmislim vardiyda ama bunu ilk kes yaptimBu çorbayı daha önce biliyor muydun yoksa yarışma için mi yaptın:)
Buğdayınız çok farklı geldi:)
Geçen yıl ben yapmıştım çok severim :)Yogurtlu corbalar yapmislim vardiyda ama bunu ilk kes yaptim
Turk mutfagin bizlerde en cok yapilan mercimek ve yayla corbasdir yanı bana görə başkların yapmadım sayenizde bununda yapmis oldum sevdiler sik sik yaparım artikBu çorbayı daha önce biliyor muydun yoksa yarışma için mi yaptın:)
Buğdayınız çok farklı geldi:)
Aşotu bulabiliyorsan yaparsın sık sık:)Ben pek bulamıyorum yılda bir Erzurum'dan anneme geliyor ben ortak oluyorum.Bir seferlik kaldı onu Ramazana saklıyorum:)Turk mutfagin bizlerde en cok yapilan mercimek ve yayla corbasdir yanı bana görə başkların yapmadım sayenizde bununda yapmis oldum sevdiler sik sik yaparım artik
Nede oyle bizde her ye aşotuAşotu bulabiliyorsan yaparsın sık sık:)Ben pek bulamıyorum yılda bir Erzuru'dan anneme geliyor ben ortak oluyorum.Bir seferlik kaldı onu Ramazana saklıyorum:)
Burada pek bilmezler:)Ondan kullanılmıyor :)Burada belki bahçeye dikeriz:)Nede oyle bizde her ye aşotubizde aşotu cok kullanyoruz pazarlar dolu taze taze salatalarda ve baska cok intersan neden zor bulunyor
Bi sey sorum ya abla onu nasil saklyorsunki aşotu buzlukda nasil kaliyor yanı oylesine buzluga koyarsan cabuk ölur kullanlamaz hale geliyorAşotu bulabiliyorsan yaparsın sık sık:)Ben pek bulamıyorum yılda bir Erzurum'dan anneme geliyor ben ortak oluyorum.Bir seferlik kaldı onu Ramazana saklıyorum:)
Annemde bahcede kendisi və bizim icin diker bana ablma taze taze gonderirBurada pek bilmezler:)Ondan kullanılmıyor :)Burada belki bahçeye dikeriz:)
Evet Boyle koyrsaniz ele gelmez oyuzden merek etim tuz sayesinde kaliyor buzluktda merek etim bende yapicam Boyle baklim oyle tadi nasil olur.Salamura yapıyoruz canım doğrayıp tuz ile kavanoza basıyoruz:)
Eki Görüntüle 2619467
Buzlukta değil canım buzdolabında yani alt tarafta üzün süre dayanıyor:)Evet Boyle koyrsaniz ele gelmez oyuzden merek etim tuz sayesinde kaliyor buzluktda merek etim bende yapicam Boyle baklim oyle tadi nasil olur.
Eline sağlık Pınkcim,yarışmada bol şanslar
[/QUO saol jennam
Tesekkur ederim her zamangi gibi kahveniz elinzde tarifleri analiz edyorsunEline sağlık çok güzel görünüyor başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?