How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Asmr sabun videoları

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba, bilmiyorum sosyal medyada karşınıza çıktı mı ama asmr sabun videoları var, özellikle Ruslar çok yapıyor bunları ve ben bunları izlemeyi çok seviyorum. Kendimde yapmakistiyorum ama püf noktası var mı bilmiyorum . Bilen birileri var mı acaba ? Sabunu bekletmek mı lazım ki ?Bide o videolarda yuvarlak spiral şeklinde sabunlar var Türkiye 'de bulunur mu onlar?

Bu konunun yeri burasi degil sanirim ama o videolari cekmek icin sabunu keserkenki o sesleri en ince ayrintisiyla kaydeden bi alet var ondan olmasi gerekiyor.

Bahsettiğimiz aynı şey mi bilmiyorum fakat ASMR sizi uyaran/ rahatlatan seslerle ilgili diye hatırlıyorum.

Sabun kesme sesi sizi rahatlıyorsa kesin gitsin ne güzel bulmuşsunuz. Özellikle şekilli olmasının bir farkı olur mu ki?

Şayet bahsettiğiniz o tarz bir video çekmek ise biraz meşakatli olabilir.

Yemek yeme ile olanları çok hoşuma gidiyor, yada böyle nesnelerle çıkarılan sesleri :)

Konuyu kardeşime okudum. Tavsiyesi şu:
Meyve sebze soyacağıyla bir kalıp sabunu alıp boydan boya çekiyorsunuz, sonra onu gül şeklinde yuvarlak haline getiriyorsun, sonra ondan bayağı bir yapıyorsun, en sonunda da buzluğa atıyormuşsun.
Kendi asmr saçmalığı ustası olduğu için onun tariflerini güvenebilirsiniz :D

Back