- 25 Temmuz 2013
- 12.854
- 52.701
- 798
Sen eltiyi savundun!Bir de bize hesap soruyor hele hele
Kız ne salagı ?Görüyorsun değil mi ne kadar salak olduğumu
Hea.Sen eltiyi savundun!
O kadının dediği gibi deseydim keşkeKız ne salagı ?
Sen adamı suya götürür susuz getirirsin
Savunmadim diyeceksin
Bana da öyle geliyorEvde yediği azarı buraya boşaltıyor.
Evden süpürge torbası bile başlı başına mesele. Yorulmuyor musun ciddenSelam olsun hepinize.ben buraya belliki size saçma gelebilir.o adamdan yazmak istiyorum ki ona göre hep beni ezdiniz haksız buldunuz.o adam elticiğimdir.demek ben evleri elektrik süpürgesiyle temizliyordum.ama toplamıyordu.kv dedi herhalde dolu olduğu içindir onu temizle.ben de açtım patlamağa kalmıştı torba.neyse temizledim,iyi çalışmağa başladı.sonra bu elticik kalktı saat 2 falan olurdu.kv ona söyledi ki ayol torba doluydu çöple patlamak üzereydi,onu her ay temizleyin.bu da “onu hep ben temizlemişim”cevap olarak “patlıyordu”dedim,bu da “1 kere sen temizlemiş misin?Azerbaycandan gelenden sonra?”ben de şöyle dedim “sen temizliyordun da naapsaydım elinden mi alsaydım?!”.diğer sözleri hatırlamıyorum.bu kızı mı savunuyordunuz?
Kendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.Görüyorsun değil mi ne kadar salak olduğumu
Kavga edemiyor direk tokatlıyor. Ay çok ayıp yaOnlara diyemediği için burayla kavga etmeye geliyor o
Torba mesele değil,konuşmayacağım onla da yaptıklarına sinirleniyorumEvden süpürge torbası bile başlı başına mesele. Yorulmuyor musun cidden
Valla bana öyle vuracak eltinin o elini alır munasip bir yerini okşatırdım.Kavga edemiyor direk tokatlıyor. Ay çok ayıp ya
Kötü insan savunduğundansaydiysa belli olur.
Yapamıyorum işte görüyorsunuz o bana Zafer çalıyor ben değil ben sadece sinir edeyimKendine yüklenme. İlk zamanlar bu saflık olur. Sonra sonra açılırsın. Eltin bir yapiyorsa sen beş yapsandi şimdiye kadan herbişey yoluna gitmişti kocan bile yola gelidi. Kaynanana güzel görün ama halı altından da yarışı sürdürseydinse. Evi eltine süpürt ama ben süpürürdüm de eltim uyanmasın diya kiymadim deyesendi.
O mu sessizi?!Valla bana öyle vuracak eltinin o elini alır munasip bir yerini okşatırdım.
Nilu yine sessizine denk gelmiş :)
Azar mı ?Bana da öyle geliyor
Aynen.O mu sessizi?!
Hele bi yapsaydıAynen.
Valla nilu eltin olacam da sen de beni tokatlayacaksın ha.
Vallahi yolardım seni he.
Seni takmıyorum şu anAynen.
Valla nilu eltin olacam da sen de beni tokatlayacaksın ha.
Vallahi yolardım seni he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?