İçindekileri dökmüşTamam iyi yapmışsınız .
peki şuan sorun ne ?
Sonu güzelİçindekileri dökmüş
İnşallah, çok teşekkür ederimMütevazı davrandıkça değersiz oluyorsun maalesef.
Bundan sonraki hayatın çok daha güzel olsun
Yazdım aşağıda, biraz uzunca oldu diye ancak bittiPeki gebeliğinize son verdiniz mi ? Eşi bırakalı 2 sene olmuş bu günlüğe onu yazmışsınız ama sonraki ilişkiniz noldu peki . Cevap vermek zorunda değilsiniz öyle merak ettim sadece .
Part3.Part2
Kendime yeni bir hayat kurup asla onu bırakıp gidemeyeceğimi, onun deyimiyle "sahipsiz" olduğumu yüzüme hiç utanmadan çemkiren insana tokat gibi cevap vermek istiyordum. Sahipsiz olmadığımı, kendi başıma ayaklarım üzerinde nasıl evlenmeden önce duruyorsam ayrılıktan sonra daha da güçlü duracağımı ona gösterecektim.
Çok şükür rabbim nasip de etti. Güzel bir iş buldum, iyi bir maaşla çalışıyorum. İlk işim dava açıp onu boşamak oldu. İşimi de ne olur ne olmaz tanıdık biri çıkması düşüncesiyle açıkça yazmak istemiyorum ama yılın belli bir kısmında başka bir şehre gitmem gerekiyor. O şehre gittiğimde oralı olan ve dönemsel olarak bizimle çalışan biriyle tanıştım. O kadar ukala geliyordu ki asla ilgimi çeken biri değildi, sadece aynı ortamda çalışıyorduk ve ben onun evli, çocuklu olduğunu düşünüyordum. Neden derseniz inanın hiç bilmiyorumorada kaldığım süre içinde de yemekte, koridorda karşılaşma harici merhabalaşmamız bile olmadı.
Sonra ben asıl görev yerime döndüm. Bir süre sonra instadan (açıkça isim yazmak yasak değilse) ekledi. Arasıra yazıyordu işte bi video paylaştım beğeni ve yorum desteğinizi beklerim vs. Tüm muhabbet bundan ibaretti. Sonra paylaştığım bir story ye cevap yazdı, çok zayıflamışsın seni üzen biri mi var diye laf açmış oldu. Öylece konuşmaya başladık işte sen çok ağırbaşlıydın, çok dikkatimi çekiyordun ama ciddiyetinden gelip konuşmaya çekindim vs. Zamanla ben de ona karşı bir şeyler hissettiğimi fark ettim. Yaklaşık 9 aylık (6ayı uzaktan) bir ilişkimiz vardı.
Vardı diyorum çünkü eski eşimin hissettirdiklerini yine hissediyorum. Bir de yay burcu erkeği, Allahımmm evlerden ırak ya bu kadar mı vurdumduymaz olunur off. Aşırı sosyalliği söylemiyorum bile. Çocukluğumuzda ünlü olan bir şarkıcı gelmişti çalıştığımız şehirde bir mekana, tesadüfen o şarkı söylerken videoya çekmişler arkasında da ben görünüyorum. Zaten değersiz hissediyorum, özgüven sıfır bir de o videoda çekildiğimden de haberim yok o kadar çirkin çıkmışım ki o gün karar verdim burnumu yaptırmaya. Küçüklükten beri kendimi beğenmem, sevmem. Sanırım içteniçe onun popüler olması, çevresinde çok kadın olması da beni tetikledi. İstedim ki herkes vay bee, ne güzel bir kadın bulmuş, şundaki şansa bak desin. Belki bencilce ama ben onun yanında ezileceğime o ezilsin.
Tek sebep burun değil ama, hastalığım sırasında geçirdiğim ameliyattan dolayı yüzümün bir tarafında çukurluk var. Kimse fark etmediğini söylese de ben o videoda bir kez daha anladım, kendimi iyi hissetmek için bir şeyler yapmalıydım.
Yine görevim bitti eski yerime döneceğim, biraz izin kullanayım dedim bu arada da burnu aradan çıkarayım. Perşembe günü ameliyat oldum, inşallah çektiklerime değer sonuç ama şu an pişmanım. Bir anlık galeyanla kalkıştım bu işe ama bakalım neler olacak.
Çok şükürOkudum günlügünüzü sonuc güzel.
Gayet iyi yapmışsın,burun konusunda da iyi yapmışsınız belki kendinizi daha iyi hissedeceksiniz daha güzel olacak daha görmedrn niye pişman oldunuz kiYazdım aşağıda, biraz uzunca oldu diye ancak bittievet, sonlandırdım
Evet bu son sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Zaten hep derler, sen kendini sevdiğin kendine baktığın sürece karşı taraf bu enerjini farkeder diye. Öncelik her zaman kendiniz olsun sonrası bir şekilde gelir diye düşünüyorumBen artık 35 yaşında, güçlü bir kadınım. Başkalarına değil önce kendime sevdirmem lazımdı kendimi. Her şeyden önce içimi değiştirmeye başladım, düşünce tarzımı.
Sonrası dışım.
Kendimizi sevelim arkadaşlarım. Bakmayı bilen bizdeki güzelliği zaten görecektir.
Böyle çok ödem ve nefes almada zorluk olacağını tahmin etmemiştim. Ona pişmanım.Gayet iyi yapmışsın,burun konusunda da iyi yapmışsınız belki kendinizi daha iyi hissedeceksiniz daha güzel olacak daha görmedrn niye pişman oldunuz ki
Artık ben de öyle düşünüyorumEvet bu son sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Zaten hep derler, sen kendini sevdiğin kendine baktığın sürece karşı taraf bu enerjini farkeder diye. Öncelik her zaman kendiniz olsun sonrası bir şekilde gelir diye düşünüyorum
Teşekkür ederimSonunu çok beğendim, ayakları üzerinde duran kadınların her zaman arkasindayizzz, you go girl. Eski eşinin annenle ablanı evde istemediği kısımda direkt ilişkini kesmene bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?