Aslında dert değil, bir nevi günlük yazmak istedim.

Niynoo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
22
13
288
35
Merhaba herkese. Daha önce burada 1 konu açtım ve açtığıma pişman olup yazdıklarımı sildiğim için 2 hafta ceza aldım siteden. Üstelik en çok kadın dayanışmasına ihtiyaç duyduğum dönemdeyken bunu yaşamak üzdü.

Ama uslanmamışım ki tekrar konu açıyorum

Part1.

İçimi dökmek istedim. Yaklaşık 20 yıldır süren kaotik bir yaşam akışım var maalesef. İlk önce 17 yaşındayken kanserle mücadelem başladı. Tam iyileştim derken erkek kardeşimi aynı hastalıktan sebep kaybettik. Babam tüm bu yaşadıkları ve ekonomik olarak çöküşte olması sebebiyle bizi terk etti. Ablam evli ve yeni hamileydi o gittiğinde; evde annem ve küçük kız kardeşimle kaldık. Ben o sene üniversiteye başlayacaktım ki başladım da ama babamın kadını hem terk edip hem huzur vermeyen klasik ök*z hareketinden dolayı 1 ay sonra eve geri döndüm, annemin yanında olmak istedim.

Hepsi oldu yıllar geçti gitti, ben mezun oldum derken iş bulamadığım buhranlı bir döneme girdim. Son çare ablam doğuda bir ilde evliydi, onun yanında kaldım ve 2.5 sene kurumsal bir firmada çalıştım.
Orada bielikte çalıştığım birine aşık oldum ve evlendik. Bu sanırım yaptığım en büyük hataydı, tamam seversin de bu kadar kör olmazsın be kızım. O kadar kültür ve yetişme tarzı farkı vardı ki aramızda, birlikte olabilmemiz mümkün değildi.
Tabii aynı eve girene kadar anlamıyosun. Ailesinin maddi durumu çok kötüydü, kendi de 32 yaşındaydı ama hep yemiş içmiş harcamış yarın bir gün evlenirim diye kenara 5 kuruş koymamış. Olur dedim insanlık hali, siz masrafa girip kendinizi borca sokmayın ben altın falan istemem dedim. Anneme sordular o da ben kızıma paha biçemem, gücünüz neye yetiyorsa dedi. Bunu sıfır olarak algılamış olacaklar ki bommmmboş bir şekilde gelin oldum. Düğünde 2 saatliğine ablasının bileziklerini taktılar, ertesi gün geri verdim hemen. Sonuçta ben istemedim, altın da sevmem zaten diye kendimi teselli etsem de düğün dernek bir yere gidince kendimi çok değersiz hissettim. Yine de bir kere bile yüzüne vurmadım.
Ha sen çok mu varlıklıydın derseniz hayır, değildim ama o kadar yokluğun içinde annem temizliğe gidip bana bilezik yapmıştı ben çalıştıklarımı biriktirip çeyizimi tamamlamıitım. Perdeden halıya ne varsa ben aldım. Mal mülk yalan, bunlar mutluluk getirmiyor evet ama zaten mevzu mal değil. Kendimi değersiz hissetmeme sebep oldular aile boyu.
Bardağı taşıran son damla ise 6 şubat depremi zamanında oldu. O kadar büyük bir felaketi yaşamışız, o kadar korkmuşuz ki onun ailesinin köydeki evine gittik en azından 1 katlı diye. Sobalı 1 göz evde 2 ay boyunca kaldım, o dönem çalışmıyordum. Depremin ilk haftası 3 gün onun ailesinde kaldıktan sonra korkuyu atlatamayınca aynı şehirdeki ablama gitmek istedim. Annem ve kardeşim de ablamdaydı deprem sırasında, aklım onlardaydı.3 gün de orada kalıp geri dönerken x kocamın bana tavırlı olduğunu fark ettim. Zaten orada kaldığım süre içinde de hiç arayıp sormamasından anlamıştım da...
Ay her neyse, 2 ay kadar zaman geçti evmize gittik. Bu gece yarısına kadar kahvede okey oynadığı için korkuyordum, kardeşimi çağırdım birkaç gün yanımda kalsın diye. Bunda bir suratlar bir tafralar.
Neyin var, noluyor sana dediğimde döküldü. Annenle ablanı sevmiyorum, bir daha bu eve gelmeyecekler dedi. Konu anam olunca ben deliririm tabii. Burası benim de evim, nasıl gelmeyecekler dedim. Ben istemiyorsam gelmeyecekler, işte o kadar dedi. E ailemin gelemediği evde benim ne işim var dedim, 3 gün içinde iğneden ipliğe parasını kendim verip aldığım her şeyi topladım ve ayrıldım o evden. 2 yıl bitecek ayrılalı.

Peki gebeliğinize son verdiniz mi ? Eşi bırakalı 2 sene olmuş bu günlüğe onu yazmışsınız ama sonraki ilişkiniz noldu peki . Cevap vermek zorunda değilsiniz öyle merak ettim sadece .

Part2

Kendime yeni bir hayat kurup asla onu bırakıp gidemeyeceğimi, onun deyimiyle "sahipsiz" olduğumu yüzüme hiç utanmadan çemkiren insana tokat gibi cevap vermek istiyordum. Sahipsiz olmadığımı, kendi başıma ayaklarım üzerinde nasıl evlenmeden önce duruyorsam ayrılıktan sonra daha da güçlü duracağımı ona gösterecektim.

Çok şükür rabbim nasip de etti. Güzel bir iş buldum, iyi bir maaşla çalışıyorum. İlk işim dava açıp onu boşamak oldu. İşimi de ne olur ne olmaz tanıdık biri çıkması düşüncesiyle açıkça yazmak istemiyorum ama yılın belli bir kısmında başka bir şehre gitmem gerekiyor. O şehre gittiğimde oralı olan ve dönemsel olarak bizimle çalışan biriyle tanıştım. O kadar ukala geliyordu ki asla ilgimi çeken biri değildi, sadece aynı ortamda çalışıyorduk ve ben onun evli, çocuklu olduğunu düşünüyordum. Neden derseniz inanın hiç bilmiyorum orada kaldığım süre içinde de yemekte, koridorda karşılaşma harici merhabalaşmamız bile olmadı.

Sonra ben asıl görev yerime döndüm. Bir süre sonra instadan (açıkça isim yazmak yasak değilse) ekledi. Arasıra yazıyordu işte bi video paylaştım beğeni ve yorum desteğinizi beklerim vs. Tüm muhabbet bundan ibaretti. Sonra paylaştığım bir story ye cevap yazdı, çok zayıflamışsın seni üzen biri mi var diye laf açmış oldu. Öylece konuşmaya başladık işte sen çok ağırbaşlıydın, çok dikkatimi çekiyordun ama ciddiyetinden gelip konuşmaya çekindim vs. Zamanla ben de ona karşı bir şeyler hissettiğimi fark ettim. Yaklaşık 9 aylık (6ayı uzaktan) bir ilişkimiz vardı.

Vardı diyorum çünkü eski eşimin hissettirdiklerini yine hissediyorum. Bir de yay burcu erkeği, Allahımmm evlerden ırak ya bu kadar mı vurdumduymaz olunur off. Aşırı sosyalliği söylemiyorum bile. Çocukluğumuzda ünlü olan bir şarkıcı gelmişti çalıştığımız şehirde bir mekana, tesadüfen o şarkı söylerken videoya çekmişler arkasında da ben görünüyorum. Zaten değersiz hissediyorum, özgüven sıfır bir de o videoda çekildiğimden de haberim yok o kadar çirkin çıkmışım ki o gün karar verdim burnumu yaptırmaya. Küçüklükten beri kendimi beğenmem, sevmem. Sanırım içteniçe onun popüler olması, çevresinde çok kadın olması da beni tetikledi. İstedim ki herkes vay bee, ne güzel bir kadın bulmuş, şundaki şansa bak desin. Belki bencilce ama ben onun yanında ezileceğime o ezilsin.
Tek sebep burun değil ama, hastalığım sırasında geçirdiğim ameliyattan dolayı yüzümün bir tarafında çukurluk var. Kimse fark etmediğini söylese de ben o videoda bir kez daha anladım, kendimi iyi hissetmek için bir şeyler yapmalıydım.

Yine görevim bitti eski yerime döneceğim, biraz izin kullanayım dedim bu arada da burnu aradan çıkarayım. Perşembe günü ameliyat oldum, inşallah çektiklerime değer sonuç ama şu an pişmanım. Bir anlık galeyanla kalkıştım bu işe ama bakalım neler olacak.

Peki gebeliğinize son verdiniz mi ? Eşi bırakalı 2 sene olmuş bu günlüğe onu yazmışsınız ama sonraki ilişkiniz noldu peki . Cevap vermek zorunda değilsiniz öyle merak ettim sadece .
Yazdım aşağıda, biraz uzunca oldu diye ancak bitti evet, sonlandırdım

Part3.

Ameliyata girdiğimden haberi yoktu, o gece yarısı mesaj attı napıyosun aşkım diye. Ölüyorum napayım. Adamın umrunda mı? Asla. Gün içinde arayıp sorsa haberi olurdu zaten. Güzelce bir ses kaydı attım, sen beni hiçbir zaman sevmedin diye hislerimi açıkladım ve o gece bitirdim.

Ameliyatı ona kendimi beğendirmek, sevdirmek için yaptırdım diye düşünürken 4 gündür yatıp dinlenme ve kendimi de dinleme fırsatı buldum. Ve işin aslı öyle değildi. Ha öyle aşırı çirkin de bulmam kendimi. Fiziğimi beğenirim. 172 boy, 68 kiloyum. Yaşadığım talihsiz gebelik olayı sırasında ve sonrasında kilo aldım biraz. Ama onu da halledeceğim.

Ben artık 35 yaşında, güçlü bir kadınım. Başkalarına değil önce kendime sevdirmem lazımdı kendimi. Her şeyden önce içimi değiştirmeye başladım, düşünce tarzımı.
Sonrası dışım.

Kendimizi sevelim arkadaşlarım. Bakmayı bilen bizdeki güzelliği zaten görecektir.

Yazdım aşağıda, biraz uzunca oldu diye ancak bitti evet, sonlandırdım
Gayet iyi yapmışsın,burun konusunda da iyi yapmışsınız belki kendinizi daha iyi hissedeceksiniz daha güzel olacak daha görmedrn niye pişman oldunuz ki

Evet bu son sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Zaten hep derler, sen kendini sevdiğin kendine baktığın sürece karşı taraf bu enerjini farkeder diye. Öncelik her zaman kendiniz olsun sonrası bir şekilde gelir diye düşünüyorum

Gayet iyi yapmışsın,burun konusunda da iyi yapmışsınız belki kendinizi daha iyi hissedeceksiniz daha güzel olacak daha görmedrn niye pişman oldunuz ki
Böyle çok ödem ve nefes almada zorluk olacağını tahmin etmemiştim. Ona pişmanım.
Büyük konuşmayayım ama sağlık dışında bir daha bıçak altına yatmam

Artık ben de öyle düşünüyorum

Sonunu çok beğendim, ayakları üzerinde duran kadınların her zaman arkasindayizzz, you go girl. Eski eşinin annenle ablanı evde istemediği kısımda direkt ilişkini kesmene bayıldım.

Sonunu çok beğendim, ayakları üzerinde duran kadınların her zaman arkasindayizzz, you go girl. Eski eşinin annenle ablanı evde istemediği kısımda direkt ilişkini kesmene bayıldım.
Teşekkür ederim olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Ailemin giremeyeceği hiçbir yerde ben de olamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…