aslıhan yazıcıoğlu,

berayveikimiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
2
0
1
37
Arkadaşlar 17 hafta hamileyim, Ankaraya yeni taşındım. Doğumumu Koru hastanesinde düşünüyorum. Aslıhan Yazıcıoğlu müsait diye ona randevu verdiler, muayene oldum ama ben memnun kalmadım, kafası sanki hep dağınık, ben sormadan bişey söylemedi. Koru hastanesinde takip olduğunuz memnun kaldığınız doktor önerisini buraya yazarmısınız. Kafam çok karışık, daha sıcak, samimi bir doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorm.

Öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. Bende 12 haftalık gebeyim, ben tavsiye üzerine Zahide Küçük hanımda takiplerime başladım, çokta memnunum, tavsiye ederim sizede. Ahmet Özek bey'inde iyi olduğunu duydum. Bu arada ismimizdeki benzerlikte gözümden kaçmadı hastanede de belki birgün karşılarız. Şimdiden güzel günlerde büyütün çocuğunuzu:))

Aslıhan Yazıcıoğlu 'ndan bende memnun kalmadım Ankarada başka bir kadın doğum uzmanı tavsiye edermisiniz diye konu açmak istedim açamadım. Bende tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgilerimle...

Doğuma 'toplantısı olması ' gerekçesiyle gelmeyen,hastasini yari yolda bırakan,sorunların kaynağını araştırmak yerine üstünü ortmeyi tercih eden bi doktor aslıhan yazıcıoğlu asla tavsiye etmem

Bende kendisinden iyi bir azar işittim, hem o kadar para ver özel hastaneye git hemde azar işit. Anında doktor değişikliği yaptım. tavsiye üzerine zahide hocama geçtim iyikide geçmişim çok memnun kaldım kendisinden. o azar olayında çok üzülmüştüm çok sinirlenmiştm ama her şeyde vardır bir hayır sayesinde çok iyi bir doktor bulmuş oldum.

Merhabalar, yeni anne adaylarına fikir olur diye yazmak istedim.
ikiz gebe olduğumu öğrendikten sonra doktor arayışı içine girdim. Erken doğum ve ikiz gebeliğe dair pek çok korkularım vardı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Koru hastanesinde Aslıhan Yazıcıoğlu'na gittim. Gebeliğimin en başından doğumuma kadar aklımdaki soru işaretlerini silerek beni güler yüzüyle, samimiyetiyle her muayenede inanılmaz mutlu etti. Kızlarıma sağlıkla kavuşmam için gereken tüm önlemleri aldı. Doğumumdan 10 gün gibi kısa bir süre sonra da ikizlerimle mutlu bir şekilde evimize geldik. Aslıhan hocama ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm anne adaylarının da bebeklerine sağlıkla kavuşmalarını Rabbim nasip eder inşallah..
huma ve kumrunun annesi

Kendisinden özür diliyorum ilk anda sinirle yazmış bulundum yorumu sonrada değiştiremedim. çok şükür şuan gebeliğimle ilgili herşey yolunda, kendisi iyi bir doktordur şüphem yok, sadece ilk karşlışmamız hoş olmadı, o haliylede devam edemezdim kendisine. Kimsenin hakkına girmek istemem, dediğim gibi bir sinirle yazılmış bir yorumdu. tekrar kusura bakmayın

selam kızlar,ben de 16 haftadayım, Eryaman hastanesinde Levent beyin takibindeyim,çok memnunum. Çok fazla tahlil yaptıran, sürekli ilaç yazan bir doktor değil. Gebeliğin dogal bir olay oldugunu, annenin kendisinin yönetmesi gerektiğini,doktorun acil durumlarda devreye girmesi gerektigini düşünen doktor..

04.09.2019 günü eşim Çukurambar Koru Hastanesinde doğum yapmıştı. Doğum sonrası ne olduğunu o an için bilmediğimiz bir durum gerçekleşti ve bir anda aşırı şekilde kanaması meydana geldi. Yapılan ilk müdahalelerin ardından derhal ameliyata alındı. 3 kez ameliyat geçirmesine rağmen yapılan müdahalelere olumlu cevap vermedi ve hayati riski söz konusu oldu. Akabinde kanama 24 saati geçkin bir süre sonra durduruldu. Defalarca kan verildi. Bu yaşananlar sonrasında vücuttaki bütün organlar büyüklü küçüklü zarar gördü. Bu seferde bunun mücadelesi başladı. Yaşananlar bir kabüs gibiydi. Doğum için kendimizce etkinlikler planlamış, bunların heyecanına kapılmıştık. Ama her şey dediğim gibi bir kabusa dönüşmüştü. Eşim 7-8 gün yoğun bakımda kaldı. Bir süre de serviste kalarak 12 gün sonra hastaneden taburcu olabildik. Halan da kontrolleri devam etmektedir. Bu yüzeysel olarak anlattıklarımda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı, ne kadar değerli olduğu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak, her şey için teşekkür etmek istiyorum.

Ben benimle gözleri dolan, olumsuzluklarda boğazı düğümlenen, heyecanla sağa sola koşturan, ağızdan çıkacak tek kelime güzel şeylere muhtaç olurcasına gözlerine baktığımda güven bana dercesine titreyen gözlere sahip doktoru sizinle gördüm.

Zahide KÜÇÜK hocam size ne desem, ne yapsam, ne söylesem, duygularımı nasıl ifade etsem, şükranlarımı, minnettarlığımı nasıl dile getirsem bilemiyorum. inanın kendimden çok şu hayatta sizlere dua eder oldum. Kendi evini, eşini, çocuğunu bir kenara koyup hastası olan eşimin başından 72 saat boyunca hiç ayrılmadınız. Bir şeyler yolunda gitmeye başladığında zaman zaman durumu değerlendirmek için konuştuğumuzda tabi gecenin bir vaktinde ki hala siz hastanedesiniz ve bana dönerek "çok yıprandın sende, iyiye gidiyoruz, hadi sende dinlen biraz” demeleriniz aklıma geldiğinde, kendinizi düşünmeden hala eşimi ve beni yani bizi düşünen bir doktorun vefakarlığı; o doktorun Allah katında ne kadar güzel yerinin olduğunu düşündürüyor bana. Sizi iyi ki tanımışız. Her daim dualarımdasınız. Hatta o günlerde Cuma vakti namaz kılmak için camiye gittiğimde hoca hutbede " bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir, bir insanı yaşatmakta bütün insanlığı yaşatmak gibidir” dedi. Ve aklıma o an siz geldiniz. Gözlerimi yumdum ve ellerimi açarak sadece size dua ettim. Siz bizim sağlımızı düşündüğünüz kadar Allah da sizin her daim sağlığınızı korusun. Sizler var oldukça nice insanlar var olmaya devam edecek.

Uzunca gibi ama bence çok kısa duygularımı kaleme aldığım şu yazıda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı olduğunu, ne kadar değerli olduğunu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu; bu sebep ile doktorluk vazifesini layıkıyla, helaliyle yapan doktorların varlığını hissettiğimi, gördüğümü ve şahit olduğumu vurgulamak istedim. İyi ki varsınız. Ben sizden razıyım. Allah' da sizden razı olsun. Sonsuz Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…