Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Olup Kötü Günler Geçiren Var mı ?

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
40
arkadaşlar aslan burcu olupta sıkıntılı bir dönem geçerilenler varmı?bilen varmı nezaman biticek:)

niyeki sıkıntımı çekecekmişiz valla bizim kadar sıkıntı çeken yoktur bayram üstü bayram üstükaydirigubbakcemile3

aynen yaaaa baya bi zamandır sıkıntılı dönemdeyim geçsin diye bekliyorum ama yok hala devam ediyo :teselli:

kızlar hele ben delirmek üzereyeyim valla ne zaman biticek dudaklarım bile uçukladı yavvvvvvvvvvv

ruhsal çöküntü yaşıorum durduk yere gene bi gezegen etkisi altına aldı bizi herhalmafoldumben

ay ne oluyor ki anlamadım ...
sıkıntılı zamanların yaşandığı dönemlerde miyizmafoldumben
ben ondan süpürgemle dolaşıyorum desenize:eek:

Aynen sıkıntı sıkıntı sıkıntı senağlama
Ben bunu reglime bağlamıştım ama yoksa bir gezegenin etkisi altında mıyımmm :jeyyar:

her yılbaşında "Aslanlar için güzel bir sene olacak"diyorlar ama bir önceki yıldan daha beter bir yıl oluyor :KK43:

umarım bu sene güzel geçer.

Ben de bir benim sanıyodum kafayı yiyen kız hepimiz aynıymışız. Şu 2010 gelsin de bakalım o nasıl geçecek. İnşallah iyi gelir yoksa ben bunalımın eşiğindeyim. Kolay kolay da çıkamıcam gibi görünüyo.

2009 yılı benim için bi felaketti zaten çok sıkıcı bir yıldı 2010da sıkıntım geçer inşallah

2009 dokuzdan tam anlamıyla bir borç yığınıyla çıktık umarım bu sene gider hepsi aslan burcu olmaktan sıkıldım artık burçla falan alakalı değil bence zaman çook kötü neye elini atsan para illakide oluşan borçlar işte bulamayınca gel çık işin içinden hayırlısı bu sene umut dolu olur umarım yaaaamafoldumben

her yılbaşında "Aslanlar için güzel bir sene olacak"diyorlar ama bir önceki yıldan daha beter bir yıl oluyor :KK43:

umarım bu sene güzel geçer.

Katılıyorum valla a.s bir yılda şöyle sorunsuz sakin geçsn ya ufak tefek sorunlar olur tabiki ama bir rahata erelim artık ya dert üstüne dert kafamçokkarıştı

eee aslanlar 2010 güzel mi geciyor bakalım :)

2010 nun sonuna geldik sıkıntı dert bitmiyo..her sene bitimi aynı seramoni yaa..:nazar: sizdede durumlar aynı mı?

X