ya kizlar simdi aslan burcu bi erkek benden hoslaniyodu baya seviyodu ama herseyi yapardi benim icin nerdeyse gicik oldugum hocayi dovucekti zor tuttum:/
ama bizim onunla aramizda hicbisey yoktu soylerdi bazen duygularini ben o kadar kizla ciktim vallahada billahada sende hissettigim aski duygulari hicbirinde hissetmedim derdi soyledigim ufak biseye kirilirdi cok alingansin dedigimde kimsenin soyledigi umrumda olmaz ama senin dediklerin benim icin onemli kisi sevdigine darilir derdi simdi ilk sorum su; aslan erkegi duygularinda durustmudur gercekten seviyorum derse dogrumudur???
bu en son bi evin duvarina kocaman E....R SENİ SEVİYORUM diye yazi yazmis bana gosterdi cok mutlu oldum yaa<3<3
surekli evlenelim nisanimiz olsun sozumuz olsun falan derdi aramizda hicbisey olmadigi halde
hergun mesaj atardi bana atmadigi gun yoktu..
tabi ben pek sicak bakmiyorum daha okulum var benim:-
-(
en sonunda bana sadece "benim ol."
dedi
bnde daha fazla uzamasin umut baglamasin dedim ertesi sabah " sana umut verdigim icin ozur dilerim" diye mesaj attim baya gec cevap verdi yazdigiysa su; "sıkıntı yok"
tabi ben yikildim sonra bidaha mesaj attim sakin benim kalpsiz ve duygusuz biri oldugumu dusunme diye oda onemlimi artik bu saatten sonra dedi bende benim icin onemli dedim oda benim icin artik degil hadi Allah carsini pazar etsin dedi yikildim resmen ya bu kadarmi onemsizdim onun icinn??
ikinci sorumda su kizlar o boyle bi cevabi yikildigi , uzuldugu, hayalleri ve gururu kirildigi icinmi verdi yoksa bu kadarmi duygusuz ve umursamaz??