Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan burcu erkekleri umursamaz ve anlasilmaz mi yoksa bana mi öyle geliyor???

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Kizlar hoslandigim erkek aslan burcu.Kah bir gun sicak ilgili kahsa soguk umursamaz sanki umursamaz gibi davraniyor.Benden hoslaniyor mu yoksa umrunda bile degilim,hic birsey anlamiyorum.Bir kac tane aslan burcu erkegi daha taniyorum genelde sanki hepsi öyle bir yapiya sahip olduklarini farkettim yoksa bana mi öyle geliyor?

aslan burcu erkeğinden yalın ayak yemene kaçmanı tavsiye ederim:)))

benim ev arkadaşımın eski erkek arkadaşı aslan burcuydu... ilk başta çocuğu etkilemek için neler yapmadı... sonra çocukla çıkmaya başladılar... çok severdim kendisini... inanılmaz bir aşıktı... Aslan burçları kolay etkilenmezler... ama sevdalarında inanılmaz vericidirler...

aslan burcu erkeği kadınları etkilemeyi çok iyi bilir. o yüzdende türlü türlü taktikleri vardır. İnattır kincidirrr ayy çıldırtır insanı

Evet kızlar bende merak ediorum
Aslanlar nasıl oluo?yani kiskanclarmi
Mesela sevgilisinin nelerine karışırlar
Elbise felan giydirirlermi ?
Cokmu inatlar?

aslanlar gururlarına yediremiyorlar.Avlarını gizliden izler sonra dalışa geçerler hayvanlar alemindeki gibi

aslan erkeğiyleseniz yandınız demektir kızlar...çok kincidirler ayrıldınız diyelim yanınızda bir erkek görünce napar eder sizi tekrar etkiler ve intikamını alır çok dengesizdir sewiyorum der bi bakarsın bi anda bambaşka biri olmuş onun için aslan burcunun her söğlediğini gerçeğe alıp hayallere dalmayın

yok yok burçtan değildir her erkekte oluyor o çünkü . ama eğer gençse ve sevgilisi yoksa seninle flört yapmaya çalışıyor olabilir çünkü aslan burcu genelde flörtöz oluyor. bizzat bana söyledi yani ergenlik zamanlarimda kizlara düşkündüm dedi. ama eğer ki sevgilisi varsa ona sadık kalır. ama mesela benim sevgilim de aslandi ve biz flört yapmadık yani bana öyle davranmadı 2 ay mesafeli konuştuk sonra sevdi ben teklif etti şimdi onun melegi oldum her şeyi oldum tamamen bana sadık şu anda ben de onu seviyorum ve ciddi düşünüyoruz. yani o dediğin olay burç yüzünden değil bence. klasik erkek tavirlari işte ya ama kendinden emin olmayan hareketler bunlar boşver takma oluruna bırak her şey düzelir.

aslan burcunu sürekli taktir etmek,alkışlamak gerekiyor. sürekli olarak poh pohlamak.. veya bana öyleleri denk geldi hiç böyle olaylara gelemem o yüzden benden uzak olsunlarda

Ben de aslanım ordan biliyorum, biraz dengesiz görünürüz genelde ama dengesizlikten değil hevesten o hevesleniriz hoşumuza gider ama aslan için ilk göze hitap etmen lazım bu kadar güzellik düşkünü erkek bulamazsın başka burçta kıskançlık konusunda benim denk geldiklerim pek sıkıcı olmuyor yani yanındayken ne istersen giyebilirsin dikkat çekici olacaksın kolunda taşımaktan mutlu olacak, beylerimiz kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanır pohpohlamak lazım bi de bunları sürekli almışsın başına derdi kolay gelsin

Son düzenleme:
Eşim Aslan burcu ve inan öyle umursamaz birisi değil, hatta hayatımda gördüğüm en sorumluluk sahibi insan
Burçlara bağlamamak lazım, karakter meselesi.

Eşim Aslan burcu ve inan öyle umursamaz birisi değil, hatta hayatımda gördüğüm en sorumluluk sahibi insan
Burçlara bağlamamak lazım, karakter meselesi.

Katılıyorum ben de sözlüm de aslan burcuyuz hatta sözlüm bana göre çok sakin sessiz ve uyumlu bir insandır.

Sözlüsü nişanlısı veya eşi aslan burcu olanlar asıl evreyi atlattıkları için şu an en tatlı kısmındalar tabi ama daha sevgili olma aşamasında olanlar öylemiii. Verem eder bu burcun erkekleri insanı. Kendinden emin olacak, sizden emin olacak, geleceğinden emin olacak ohooo.. Hani demiyorki ben sevdim beğendim deneyip görelim.

Kızlar benim tavsiyem ona dünyanın en değerli şeyi gibi davranmanız ama asla "bensiz yapamaz" die düşündürtmeyin. Bu ikisini dengeleyebildiğiniz sürece gerisi kolay

Benim erkek arkadaşım da aslan ve yükseleni de aslan burcu evet çok aşırı kıskanç evet kısıtlayıcı ama hayatımda gördüğüm en sorumluluk sahibi insan ve öyle ki ilk karşılaştığımız andan itibaren ilgisi hiç azalmadı hep peşimdeydi hiç pes etmedi başta hırs sandım ama 8 ay oldu daha da ilerliyo inşallah böyle devam eder. Tek sıkıntılı yani fazla duygusal olması. Onun dışında bence mükemmel = aslan erkeği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…