Reglden 6 gün önce beta hcg 30

mila3516

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
28
23
3
33
Merhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.

Test yaptın mı

Şimdi kan vermeye gidiyorum sonucu yazarım. Ama 15:00 gibi ancak çıkıyor nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Önce pozitif çıkan testlere baktım onlardan farklı görünmedi şimdi gözüme. Erken gebelik testi diye daha renkli bir çizgi bekliyordum sanırım o yüzden endişelendim.

Canım endişelenme inşallah onlar biraz hassas oluyor yanlış verme olasılığa var düz testler belirgin ise korkma bence cunki benim düz testlerim negatifti erken gebelik testlerim pozitif cikuyordu ama gebelik yok

Çok teşekkürler içimi rahatlattınız. Umarım sizin de gönlünüze göre sağlıkla en yakın zamanda gebeliğiniz başlar. Kan sonucunu paylaşacağım.

Cnm benim de öyleydi korkma sakın bak sana bir şey anlatcam benim beta 12 çıkmıştı hemen gidip test aldık anı olarak kalsın diye o kadar silikti ki yapamadim bir türlü 10 gün sonra falan kızardı çizgi öyle yaptım ve sakladım

Ovulasyon testi yapmadım reglim çok düzenli 28 günlük tam döngüm. Reglim ilk gününden 14. günü yumurtlama diye hesapladık 4 gün öncesinden 2 gün sonrasına kadar hemen her gün denedik arada bir iki gün boş bıraktığımız oldu. Ama bir gün öncesi yumurtlama ve sonraki gün mutlaka. Yapılan araştırmalar iki günde bir yerine her gün birliktelik yaşayanların daha yüksek ihtimalinin olduğunu ortaya çıkarmış sanılanın aksine. Öyle denedik biz de.

Çok teşekkürler inşallah öyle devam eder benim de. Son 5 gündür yaptığım her test giderek daha kırmızı çıktı ama bugünkü sanki biraz daha silik oldu. Bakalım kan testini verdim. 60 olduysa içiniz rahat edebilir dedi.

Ya selin çok tatlısın

Anladım canım bende ovulasgon testi yaptım pik günden birgün önce değerlendirdim birde sabahında insalah tutmustir ha bide catladugi gün değerlendirdim

Sonuç çıktı mi tatlim

İnşallah olmuştur dualarım sizinle. Benim 30dan 492ye yükselmiş 5 günde biraz rahatladım ama doktoru göremedim tabii görüşünce daha rahatlayacağım.

Çok teşekkürler evet evet gideceğim yeniden. Sonrasında da artık ulturasona
İnşallah canım bebeginin durumu iyidir inşallah banada dua edin ne olur bu ay ovulasyon günlerimi değerlendirdim sen adet olamadan kaç gün önce test yaptın yumurtlamadan 10 gün sonra belli olur diyorlar ama bilmiyorum ki

Çok teşekkürler. Bol bol dua edeceğim ben de. Ben sabırsızlıktan sabah idrariyla 6 gün önce test yaptım. Bir tek predictor markanın çıkarıyor dediler. Diğerlerine göre çok yüksek fiyatı (330 TL) ama net bir biçimde çıktı. Sonra regle 4 gün kala normal standart en ucuzlarından aldım (20 TL) onda da net çıktı. Ama bazı arkadaşlarımın hamile olmasına rağmen 2 gün kala bile negatif çıktığı olmuş. Yani pozitif çıkarsa sevinmeli ama negatif çıkarsa asla kesin sonuç değil gecikene kadar tekrar denemek lazımmış. En yakın zamanda güzel haberler alın inşallah

Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun inşallah valla hep dayanamayıp adetten önce yapuyordum bazı erken gebelik testleri çift çizgi gösteriyordu hamileyim diye seviniyorum o gün adet oluyordum inşallah bu ay rabbim yüzüme güler ovulasyon testinde çok umitliyim ama tek kafama takılan bir sor var ilişkiden yarım saat 40 dk filan yattım kalçama yastık filan koydum sonrasında duşa girdim bir sorun olmaz demi canım

Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi acaba