Saç Kesim Şekilleri Aslan başı saç modeli bana yakışır mı? (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Tercih meselesi tabi ama ben bu modeli hiç beğenmiyorum ve gördüğüm hiç kimseye yakıştıramıyorum. Lisedesin şimdi değilde ne zaman yapıcaksın diye birşey yok, ben liseden bu sene mezun oldum hiç böyle saçma sapan modellerede özenmedim yani
Bu modeli kestirdikten sonra geri dönüşü çok zor olur, tabi eğer saçların çok hızlı uzamıyorsa.. Çünkü üste doğru bi sürü kat atacaklar ve o katların uzayıpta bir boya gelmesi çok uzun bir süre alıcak. Yani fikrimi sorarsan kestirme derim ama çirkinleşmek istiyosanda sen bilirsin

o kanki sende ağır konuştun ha bu yorumdan sonra gelde saçını kestir kız caymıştır herhalde

Yaptırdım saçlarımı.2 gün oldu :) cokta memnunum =) iyiki yaptırmışım :) gören herkez cok yakıştrdı :)))

Ya ne alaka koycam deyip koymamak ... Ben yalancı degılım :) sadece ımkanlar kısıtlıydı .p netım ve bılgısayarım artık yoktuu .neysekı uzun aranın ardından kavustummm :) <3
ya bakın ben kestırdım o modelı fakat sacımın yarısı gıtdı çok uzuldum ılk anda ama sonrada cok yakıstırdı herkez bende cok beyendım..ama duzlestırmedıgımde ıgrenc duruyoduu :)...ama zamanla bu model bayıyo yaa skılıo ınsan baska bsyde yapılmıo ..@ neyse ben uzun sure kullandım ama duzleştırdıgım ıcın saclarım cok yıprandıı yıpranıncada bu model cok kotu oluo tum sac kırık gıbı boyu da katlı..bıcok kısı haklıymıs.uzatcam dıye canım ckıo katsız yapmaya ugrasıorum sımdıde bellı aralıklarla gıdıp kuaforde kestırıyorum bıanda dayanamammm ((
bu arada kabartınca cadı gıbı oluyodum yaa .d açıkcası hewesm gectı pısmanlık kaldııı .... bıdaha kestırmıcemmmm ! bakın 5 ay oncesıne aıt bı foto alın atıyorum .d.d gec oldu k.b ..

Allah belasını versin dicem o modelin
Benimde kalçama kadar upuzun saçlarım vardı gittim yaptırdım altı kuyruk gibi üstleri katlı.hiçbi model yapılamıyor saça. saçımdan 20 cm kadar gitti hala model belirgin. üstleri katlı en altta kat yok. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem.ilk başlarda gerçekten çok hoşuma gidiyordu. biri bi model yapıyor saçına, yapamıyorum. üstelik at kuyruğu bile doğru düzgün olmuyor.sürekli düzleştirmen gerek...
Arkadaşlar nihal modeli tavsiye etmiş kıyamam falan emişsin.bence böyle kestirerek çok büyük günah etmişsin.. 1 tutam saçın kalmış.
bu arada saçını çok yandan ayırmışsın, yandan perçemin kahkülün mü var bilemeyeceğim ama hiç hoş durmuyor..

Son düzenleme:

Dedıgın gıbı ustler katlı en altı katsız .d ama dedıgım gıbı 5 ay oncekı foto.uclardakı o sıvrılıgın hepsı gıtdı baya kestırdım suan gogus hızamda saçlarım .enazından hewesımı aldım yaslanınca bu modelı yapcak degıldımya ... zaden sacın yarısını gıtdıgını bıleydım kestırmezdım .. neyse suan ıyıyım ya en azından saçımı elıme aldıgımda gurluk hıssedıyorum ... fakat suan saçımı topladııgımda esıt kalınlıkta ötekındede gıtgıde azalıyordu sıvrılesıyodu sevıyodum .d hermodelın bı gıcıklıgı var ya deneyıp gormek lazım :) saç uzuo sonucta... perçem vardı onuda uzatıp tokayla yana atmıstım .. sımdı ıse alnımı hc kapamıyorum zaden mınnacık :)

sevindim canım. hem gür olması kedi kuyruğu kadar olmasından iyidir. diyorum ya, kalçama kadardı saçlarım, o modeli yaptırdım. sonra kesme işine girdim,göğüsmn üstündeydi uzadı iyice. fakat hala model çok azda olsa belirgin diye gittim bugün saçımı ensemde kestirdim..

Berbat bir model. Yapma bence. Bende heves edip çook önceden yaptım. Uzayana kadar yani aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…