Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendim emo modeli denemedim ama emo saçları çok seviyorum ... kestirince resim koy tatlım
resim ekle görelim öyle karar verelim:94:
Tercih meselesi tabi ama ben bu modeli hiç beğenmiyorum ve gördüğüm hiç kimseye yakıştıramıyorum. Lisedesin şimdi değilde ne zaman yapıcaksın diye birşey yok, ben liseden bu sene mezun oldum hiç böyle saçma sapan modellerede özenmedim yani
Bu modeli kestirdikten sonra geri dönüşü çok zor olur, tabi eğer saçların çok hızlı uzamıyorsa.. Çünkü üste doğru bi sürü kat atacaklar ve o katların uzayıpta bir boya gelmesi çok uzun bir süre alıcak. Yani fikrimi sorarsan kestirme derim ama çirkinleşmek istiyosanda sen bilirsin
Yaptırdım saçlarımı.2 gün oldu :) cokta memnunum =) iyiki yaptırmışım :) gören herkez cok yakıştrdı :)))
resim isterük resim isterük
tmm cnm :)) buqun geç oldu yarın cekınır atarım :))
varya en gıcıkolduğum şey resim eklerim deyip eklemeyenler ha madem koymicaksın koycam deme ya
Aynen..
Resim cekip koymak o kadar zor degil...
Allah belasını versin dicem o modelin
Benimde kalçama kadar upuzun saçlarım vardı gittim yaptırdım altı kuyruk gibi üstleri katlı.hiçbi model yapılamıyor saça. saçımdan 20 cm kadar gitti hala model belirgin. üstleri katlı en altta kat yok. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem.ilk başlarda gerçekten çok hoşuma gidiyordu. biri bi model yapıyor saçına, yapamıyorum. üstelik at kuyruğu bile doğru düzgün olmuyor.sürekli düzleştirmen gerek...
Arkadaşlar nihal modeli tavsiye etmiş kıyamam falan emişsin.bence böyle kestirerek çok büyük günah etmişsin.. 1 tutam saçın kalmış.
bu arada saçını çok yandan ayırmışsın, yandan perçemin kahkülün mü var bilemeyeceğim ama hiç hoş durmuyor..
Dedıgın gıbı ustler katlı en altı katsız .d ama dedıgım gıbı 5 ay oncekı foto.uclardakı o sıvrılıgın hepsı gıtdı baya kestırdım suan gogus hızamda saçlarım .enazından hewesımı aldım yaslanınca bu modelı yapcak degıldımya ... zaden sacın yarısını gıtdıgını bıleydım kestırmezdım .. neyse suan ıyıyım ya en azından saçımı elıme aldıgımda gurluk hıssedıyorum ... fakat suan saçımı topladııgımda esıt kalınlıkta ötekındede gıtgıde azalıyordu sıvrılesıyodu sevıyodum .d hermodelın bı gıcıklıgı var ya deneyıp gormek lazım :) saç uzuo sonucta... perçem vardı onuda uzatıp tokayla yana atmıstım .. sımdı ıse alnımı hc kapamıyorum zaden mınnacık :)