Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten saç kesimin o şekilde, model de aynı. Sen kendine yakıştırmışsın demek ki. Sadece diğeri az daha kısa.
Bence de gayet sevimli görünüyor. Yakışmış sana.
Ama ben bu tarz modelleri hiç sevmiyorum genel olarak.
Kadının güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum.
Dünyanın en güzel kızı bile olsa bu saç modeli güzelliği alıp götürüyor sanki.
saçın siyah sert durur bence o model.resimdekinin saç rengi sarı yumuşatmış biraz modeli.ama sen bilirsin saç değilmi uzar
şu emoları hiç anlamıyorum
saçın siyah sert durur bence o model.resimdekinin saç rengi sarı yumuşatmış biraz modeli.ama sen bilirsin saç değilmi uzar
benim eski saç modelime benziyor biraz. evet güzel saç ama zamanla sıkılıyor insan ve siyah saçta kesim gerçekten kendini göstermiyor. kabarık sç istiyosan uzun kullanmalısın çünkü kısalttıkça daha az kabarıcaktır apaçi saçı gibi tepeye kalkmaya başlar. yada illa kısa kullanıcam diosan ( kısa saçları çok begeniyorum ama artık saçım 65 cm oldu :) nihal modeleni dene. ben bunuda kullandım ve çok rahattı. saçımı çok kestiren bi insanım beimkide çok hızlı uzuyo ve kırıga hiç tahammülüm yok. uzun açın daha çok yakışacagını düşünüyorum.
Yakışır tabi
saç kesimin zaten bu modele ço kyakın
ve yüzüne gitmiş benceee
çok hoş:82:
Deli zamanlarimda yaptirmistim bu modeli. Aman derim uzak dur, hele saclarinin kolay sekle girmeyen inatci bi yapisi varsa hic deneme. Sekle sokana kadar canim cikiyordu. Ayrica cok basit ve cocuksu duruyor, yani benim fikrim böyle. Bütün asaleti olgunlugu aliyor götürüyor. Ha sen ben begeniyorum bu modeli kendime yakistiyorum, sac yapim da kaldirir diyorsan yaptir tabi. SIkIlIrsan uzatirsin, kökü sende.
nihal modeli diyorum ısrarla