• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Aslan başı saç modeli bana yakışır mı? (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

karaQmeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
60
0
36
İstanbul
$emo-sac-modelleri_486-200x300.jpg $185891_1649654327915_1433678382_31520055_108487_n.jpg

Arkadaşlar siyah saçlı benım diger resimdeki kızda öle birisi.o saç modelı cok hoşuma gıdıyo sızce bana yakışırmı??ve o modelı kullanan varsa memnunmu bu modelden ?? yardım edın lutfenn :44::44:

Zaten saç kesimin o şekilde, model de aynı. Sen kendine yakıştırmışsın demek ki. Sadece diğeri az daha kısa.
Bence de gayet sevimli görünüyor. Yakışmış sana.

Ama ben bu tarz modelleri hiç sevmiyorum genel olarak.
Kadının güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum.
Dünyanın en güzel kızı bile olsa bu saç modeli güzelliği alıp götürüyor sanki.

Son düzenleme:
Zaten saç kesimin o şekilde, model de aynı. Sen kendine yakıştırmışsın demek ki. Sadece diğeri az daha kısa.
Bence de gayet sevimli görünüyor. Yakışmış sana.

Ama ben bu tarz modelleri hiç sevmiyorum genel olarak.
Kadının güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum.
Dünyanın en güzel kızı bile olsa bu saç modeli güzelliği alıp götürüyor sanki.

ewet kesımım osekılde ama uzunu malesf kabarttıgımda o kızdakı görüntü meydana gelmıyo.bnm çok hoşuma gıdıyo bu model içimde kalmasın denemek ıstıyorum ama fikirlerinizide ögrenmek istiyorum :))

ben de pek beğenmiyorum ama gençler arasında pek moda galiba artık
ablamın öğrencilerine bakıyorum da bu tarz.
ama çok istediysen dene bence içinde kalmasın ileride deneyemezsin böyle
benim de lisede fln uçuk kaçık saç kesimlerim vardı ama hızlı uzuyor zaten saçım ondan değiştirebiliyordum yaptır sen de içinde kalmasın

bence yakışır sana.zaten şu anki saç kesimin de onun uzamış hali gibi hemen hemen. şimdi yapmaycaksın da ne zaman yapacaksın ki böyle bir kesimi. yaşına da uygun. eğer saçların da düzse güzel olur.

saçın siyah sert durur bence o model.resimdekinin saç rengi sarı yumuşatmış biraz modeli.ama sen bilirsin saç değilmi uzar

saçın siyah sert durur bence o model.resimdekinin saç rengi sarı yumuşatmış biraz modeli.ama sen bilirsin saç değilmi uzar

kızlara katılıyorum bence de yakışır ... bide bence siyah saça da yakışır sonuçta emolar ya sarı ya siyah yapmıyor mu ...

benim eski saç modelime benziyor biraz. evet güzel saç ama zamanla sıkılıyor insan ve siyah saçta kesim gerçekten kendini göstermiyor. kabarık sç istiyosan uzun kullanmalısın çünkü kısalttıkça daha az kabarıcaktır apaçi saçı gibi tepeye kalkmaya başlar. yada illa kısa kullanıcam diosan ( kısa saçları çok begeniyorum ama artık saçım 65 cm oldu :) nihal modeleni dene. ben bunuda kullandım ve çok rahattı. saçımı çok kestiren bi insanım beimkide çok hızlı uzuyo ve kırıga hiç tahammülüm yok. uzun açın daha çok yakışacagını düşünüyorum.

benim eski saç modelime benziyor biraz. evet güzel saç ama zamanla sıkılıyor insan ve siyah saçta kesim gerçekten kendini göstermiyor. kabarık sç istiyosan uzun kullanmalısın çünkü kısalttıkça daha az kabarıcaktır apaçi saçı gibi tepeye kalkmaya başlar. yada illa kısa kullanıcam diosan ( kısa saçları çok begeniyorum ama artık saçım 65 cm oldu :) nihal modeleni dene. ben bunuda kullandım ve çok rahattı. saçımı çok kestiren bi insanım beimkide çok hızlı uzuyo ve kırıga hiç tahammülüm yok. uzun açın daha çok yakışacagını düşünüyorum.

nihal modelı mı yok tarzım degil. bu arada adım nıhal =))

Deli zamanlarimda yaptirmistim bu modeli. :37: Aman derim uzak dur, hele saclarinin kolay sekle girmeyen inatci bi yapisi varsa hic deneme. Sekle sokana kadar canim cikiyordu. Ayrica cok basit ve cocuksu duruyor, yani benim fikrim böyle. Bütün asaleti olgunlugu aliyor götürüyor. Ha sen ben begeniyorum bu modeli kendime yakistiyorum, sac yapim da kaldirir diyorsan yaptir tabi. SIkIlIrsan uzatirsin, kökü sende. :34:

Deli zamanlarimda yaptirmistim bu modeli. :37: Aman derim uzak dur, hele saclarinin kolay sekle girmeyen inatci bi yapisi varsa hic deneme. Sekle sokana kadar canim cikiyordu. Ayrica cok basit ve cocuksu duruyor, yani benim fikrim böyle. Bütün asaleti olgunlugu aliyor götürüyor. Ha sen ben begeniyorum bu modeli kendime yakistiyorum, sac yapim da kaldirir diyorsan yaptir tabi. SIkIlIrsan uzatirsin, kökü sende. :34:

ya ben yakıştırıyorum.ama dedigin gibi bı yandan da korkuyorum çocuksu durabılır.ama içimde kalmasın dıyorum sımdı yaptırmıcaksam nezamn yaptırıcam ? en azından görmüş denemi,ş olurum.nasıl olsa kökü bende elınde sonunda uzar.zaden benım kesımım bu modele cok yakın bu modelınn bıraz uzunu.cok etkılenmem ya .ss

Back