Anket Asla yapmam dediginiz 3 sey..

Asla yapmam dediğiniz şey?

• Ankete Katılan
    730
asla yapmam dediklerimi yaptım ( onun için artık asla yapmam demiyorum yapabilirim olabilir insanlık hali diyip geçiyorum

asla ve asla büyük konuşmam,bugüne kadar büyük konuştuğum ne varsa başıma geldi çünkü bu yüzden büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim

başıma ne geldiyse hep bunu yapmam dememden deyip yapmamdan gelmiştir büyük konuşmuyorum artık napim bende ama şunu yapmam kesin ve kesin asla ve asla dediğim tek şey yavrularımdan ne olursa olsun onları bırakmam sadece bunu diyebilirim

vücudunu satmak
dinimi degistirmek(allahim dogru yoldan ayirmasin kimseyi)

bunlar dışında bende hıcbırseye asla demem.çünkü ne zaman büyük konuşsam o başıma geldı ama bunları ölsem bıle yapmam.

asla demem hayatta ne olacağımız belli olmuyor ama,yapmam dedikleim var tabi
YAPMIYACAĞIM ŞEYLER;
*sadakatsizlik
*iki yüzlülük
*lafımı esirgemem harbilikten vazgeçemem.

asla yapmam demek buyuk konusmaktır oyuzden hıcbıse demem
sayet asla yapmam denılen seylerı mutlaka kader evırıp cevırıp yaptırırmıs oyuzden tırsarım ben yazmam

Büyük konuşmayı sevmemm ama asla yapmam dediğim 2 şey var:
1. Evli bir erkeğin metresi olmam,
2. Haram mala el sürmemlmaz:
Yine de fazla uzatmadan Allah sürdürmesin diyor ve buradan uzaklaşıyorum:)

"Asla yapmam" demeye cekinirim...nedenmi ?...hersey..iyi veya kotu..biz insanlar icin degilmidir sonucta?!...duse kalka ogreniyoruz iste hayati..daha ne olsun:)

hiç bir şey için asla yapmam bunu, diyemem çünkü hayatın daha neler getireceğini , nelere katlanmakzorun da kalacağımı bilmiyorum .sadece allah kimseyi zor durumda bırakmasın :1no2:,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…