Anket Asla yapmam dediginiz 3 sey..

Asla yapmam dediğiniz şey?

• Ankete Katılan
    730
asla yapmam dediğim bişey yok.herşeyi yaparım çünkü hayatta asla deiğim herşeyi yaptım allah bana yaşattı şimdi ben herşeyi yaparımdiyorum böylece yapmıyorum:)

asla yapmam dediğim üç şey.....;1-kimsenin arasını bozmamak...2-hırsızlık yapmamak..3- yalan söylememek........

Asla asla dememek lazım, neye asla desem başıma geliyor şu hayatta.
Bir ayette varmış bilenler varsa aydınlatırsa sevinirim; insan kimi ve neyi kınarsa bu hayatta, aynı şey onun başına gelmeden ölmezmiş diye okumuştum biyerlerde.
ASLA ASLA dememek lazım, Allah'ım yanlışlıkla ve bilinçsizce kullandığım ASLA'lardan beni koru lütfen :Saruboceq:

genel anlamda büyük konuşmak istemiyorum ama asla nişanlımı aldatmam Allahım beni böle çirkin şeylerden korusun...

konu her ne olursa olsun asla yalan söylemem
sevdiğimi asla aldatmam
bana yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam

hiç bir şey için asla yapmam demem çünkü şimdiye kadar asla yapmam dediğim şeyler başıma geldi asla okumam dediğim bölümde asla gitmem dediğim şehirdeki üniversitede bitirdim
asla asla deme

ASLA kelimesi tehlikelidir
kulanmam
ne olacağımız belli miyerimseniben

Asla asla dedim....
asla dediğim her şey bi adamda toplanmıştı gttim ona aşık oldum....
ben daha ASLA demem.....

- dövme yaptırmam
- uyuşturucu kullanmam
- dinimi değiştirmem
- iftira atmam
- intihar etmem

5 etti ama olsun :)

Asla 2 den fazla cocuk yapmam diyordum 3 oldu
Asla yavrularimin hicbirinden vazgecmem diyorum simdi, cünkü tek degismeyecek aslam bu.

asla asla diyemem dediklerim basıma geldi cunki
allahım korusun diorum we kotuluklerden yaradanıma sıgınıorum

burada benden yasca büyük b çok kişi vardır tavsiyede bulunmak haddime degil ama....asla demeyin bayanlar..çok eleştirip kınadıgınız ben asla yapmazdım dediginiz seyler mutlaka basınıza gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…