- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
- #1.101
Eve toplam 7bin 500 giriyor kira 1200 TL şu rakamlara bakılınca birikim yapılabilir gibi duruyor ancak ay sonunu beş kuruş bile kalmıyor her ay bin lira kadar birikim yapmak istesek de bazen hiç kalmıyor bazen ise 300 falan öyle lüks marka giydiğimiz yok bir spor ayakkabıya 300 lira da vermiyoruz nasıl birikmiyor gerçekten anlamıyorum küçük bir çocuk var bir de 1 buçuk yaşında oyuncak kıyafet masrafı var tabi ama onda da yine lükse kaçmıyoruz sanırım en fazla mutfağa gidiyor her hafta 300 400 lira harcıyoruz ay bilmiyorum sizlerin geliri ve gideri nasıl ne kadar birikim yapabiliyosunuz bizde mi gariplik var bir yardım edin
her hafta 300 400 mutfak cok geldi bana..
bizde henüz bebis yok 2 kisiyiz ama ben aylik alışverişimi yaparim, ustelik stoklu..her ay maksimum 600 tl market alisverisim var.
Eşim biriktiremiyor ben sürekli atıyorum kenara 20 tl olsa bile bazen kızıyorum sigaraya harcadigin kadar kenara at diye yine ben yapiyorum.
1 senelik evliyim borc vs odedik kartlarda var ama birikim yapabiliyorum cok şükür.
diyorum ya az ne olacak ondan dedemeden 20-50 dahi olsa kenara cocuga niyet atin kumbara misali..siz yapın eşinizden beklemeyin.