Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

güllü dallı, allı pullu, payetli, taşlı bluzlar elbiseler abiyeler falan.. düşünemiyorum kendimi:1no2:

uzun etek vatkalı gomlek salvar deri pantalon küt burunlu ayakkabı çıçeklı boceklı golek aslaaaaaaaaaa gıymemsempatiksalakcinni

çok geniş paçalı kot pantolon yada kumaş giymem iç çamışırlarımı belli edecek alt veya üst giymem
özel gün haricinde mini etek giymem bunların haricinde herşeyi giyerim

Valla Bende fazla satafatli, sikir sikir renklerle üstü basi islemeli abartili seyler giymeyi pek sevmiyorum
herzaman sadelikten yanayimdir, biraz renk katmak istiyorsam sade kiyafetime hafif uyan takilar takarim ama abartmadan kesinlikle...
Sirt dekolte ve Karnimi acikta birakacak birsey giymem....

yüksek beL pantoLon lmaz:
beyaz pantoLon lmaz:
ip aSkılı lmaz:
Cepsiz kot lmaz:
dekolte lmaz:
kürk lmaz:
mini etek lmaz:
süveterr lmaz:
Sivri burun ıyykk nefret ederim lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
vatkaLı herşey ! lmaz:lmaz:lmaz:

önü çok açık olan body lerden hiç hoşlanmıyorum,giyemem kendimi rahat hissedemem asla..çok ölçülü olucak

çok rengarenk de olamam üstüm rengarenkse pantolonum ya da eteğim sade olmalı

baskılı şeylerden hoşlanmıyorum

ha bide artık herkesin ayağında olan klasik o beyaz,tabanından da kırmızı renkli şeritler geçen converse lerden nefret ediyorum diyebilirimm

Yüksek bel,ip askı,sırt dekolte,dar klasik etek,ceket,göbeği açık,leopar desen,sivri burun,topuklu,çok dar badi giymemmlmaz:

göbeği açık şeyler
çok bol t-shirtler
ilmelei yada yırtık kotlar
mini etek
file çorap
çok uçuk renkte mus çorap
yün kazak ve keten pantolon (alerji tarzı bişi giyemiom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…