Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

Şalvar,dar t-shirt,uzun ve büyük çiçekli etek,g-string don/sentetik don

iç çamaşırını gösterecek şekilde pantolon kombinasyonu asla giyemem
örneğin beyaz pantolon siyah iç çamaşırı
ya da iç çamaşırının iplerini gösterecek kadar düşük bel pantolonlar
var mı yaa kim giyerki demeyin o kadar çok rastladım ki yakınlarımda da yolda yürürken de
inanılmaz kötü duruyor

tayt tunik ikilisi asla giymem çok basit duruyor.
ev ya da plaj dışında terlik giymem.
çiçekli böcekli desenlerde tişört, yırtık kot, şalvar

leopar desenli şeler
uzun olsun mini olsun orta boy olsun kesinlikle etek giymeeemsengözlerimebaksanab (okul eteği haric poff :a015:)
kesinlikle çiçekli , dallı , güllü kıyafetler giymem , kıyafeti bırak öle iç çamaşırı bike giymem :eek:lmaz:
asla ve asla koyu renk corap giyemem.
beyaz atlet giymem :kedi:
bikini giyipte dizlerine kadar şort giyenlerden nefret eder ustelık kınarm. (kendinden etekli bikini ayrı tabıkı)
şalvar :eek:lmaz:
vatka kesinliklee:1ninca:
boyum 1.72 olduğundan asla topuklu ayakkabı giyemem gibime gelio (suanda 17 yasnda olduğmdan bılemıorum ne olur ne olmaz :icecream: ama bugune kadar kesnlkle gymedm !)
mini şort giyipte askılı üzerine bolera gyenlerden nefret ederm , yada upuzun etek giyip uzeri straplez olan şeleri hc sevmem. Çok mantıksız gelıo ya hep açılacan ya hep kapanacan :KK70:
kumaş pantolon giymem
kumaş takım giymem
kumaş olan hcbseyı gymem
ugg :kızgın:
şuanlık aklıma gelen bu kadar siz sölemeden önce ben söleyım cok takıntılıyımdır alışverişe cıksam hc bse alamadan eve donduğum o kadar çokturki hc bseyı beğenpte alamam.

uzun olsun mini olsun orta boy olsun kesinlikle etek giymeeemsengözlerimebaksanab (okul eteği haric poff :a015:)

kumaş pantolon giymem
kumaş takım giymem
kumaş olan hcbseyı gymem
ugg :kızgın:
B]

iş hayatına girince ya o kesin giymem dediğin eteği giyecen ya da o kesin giymem dediğin kumaş pantolonu giyecen seçim senin kaydirigubbakcemile3

kumaş pantolon giymem
kumaş takım giymem
kumaş olan hcbseyı gymem

cnm ileride bu giymem dediklerini giyeceksin malesef çünkü işe hep kot pantolonla gidemezsin :)))

topuklu ayakkabıda giymek zorunda kalacaksın.o yüzden büyük konuşma bence cnm.
bende kumaş giymem diyodum ama şimdi paşa paşa giyiyorum valla :=)

Doğru kombin, doğru renkler ve fiziğe göre uygun seçimler yapıldıktan sonra giymem dediğimiz herşeyi giyebiliriz emin olun :) .

X