Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

klasik ayakkabı asla giyeme mutlaka spor olucak ben giysem ayağım kabul etmez yürümez :)

Son düzenleme:
bolero ve dar paça kot ama asla demekten de korkuyorum kesin giyerim dedim yakaydirigubbakcemile3

Ayak bileklerimde etek giymektense, bir ömür pantolonla dolaşmaya razıyım, bir de omuzlarım düşük değil, o yüzden vatkalı şeyler giymem:umursamaz:

Sivri burun ayakkabı,uzun etek
ve şal (yaşımdan dolayı biraz da :kahve:)

ayrıca kıyafet olmasa da aksesuar olarak asla bavul gibi çanta taşımam çok kokoş bencekafamçokkarıştı

uzun elbise giyemem bol ispanyol pacali seyleri giyemem vatkali giyemem ve turuncu renkteki olan hicbirseyi giymem

mini etek...dekolteli olan giysiler...acik sacik kiyafetleri hic sevmem..
fazla göz alici renkli giysileride sevmem
bogazli kazak bol pacali pantolon
belden düsük kot pantolon...simdilik aklima gelen bunlar..

Son düzenleme:
Boru paça kot! Özellikle bu sene hiç gitmiyor.
Bunun yerine dar paça kotu çizme (içine sokulacak şekilde) yada converse ile
yada
ıspanyol paça kot tercih ederim.

Bol kazaklar - Asla
Güllü Dallı giysiler - Asla
Mavi ve pembe yada çok cascavlak renkleri olan giysiler - ıstisnalar dışında Asla ki hepimiz biliriz istisnalar kaideleri bozmaz :)

muz çorap
beyaz iç çamaşırı
Siyah deri çanta - Giymem demeyelim de yanıma öyle bir şey almam. Syah kumaş kadife tercihimdir. Deri olacaksa Bordo mor vs renkler olabilir Mis gibi siyah rugan olabilir.

Taçlar
Saç bantları
Abuk subuk renklerde tokalar

Demode giysiler

Panço

Sweatshirt

Kapşonlu şeyler

GıY-MEM!

birde 50-60 yaslarinda bayan giysilerini asla giymem evde bile giyinmem:bbo:..bana hediye gelir türkiyeden...bende kizilay torbasina koyarim atarim...:dilcikar:

Son düzenleme:
43 yaşında olupta nine kıyafetleri gelen hediyeleri başkalarına hediye edip veririm:icecream:

mini etek
dekolte kıyafetler
dar paça kot
cırtlak renkler
yeşil ve turuncu giysiler
etek
dar badi
sivri burun ayakkabı
tayt

ipli badylerr hayatta gymeeem gıyenlerde bi garip gelirr gögsler meydanda oluor cunku ben okdr rahat olamıorm.çiçekli böceklii uzun namaz etegı gbi eteklerr,sadece tayt giymeeeem hayatta yapışıoo daracık,sivri burun aykkabı,bol cepli cepli aptrk pantolonlar apaçi grubunun gydgıı pantolonlar.kısacıkk mını etek.mini şortt. ben nrmal gynmeyi sevıorm 18 yaşndym kzlarn mınck etek gyp ustulerine onu kapıcak bol tşört gymelernden nfret ediorm bu yaştakı butun kızlar öle giyinmenın güzel giyim oldugnu duşunuyorr erkekler daha yanlş bakıyorlarr

ayyy straplezz dar badyleri unuttumm onlarıda gymeeem hehehe pazarda 5 mlyona warya onlardaan anca ustune hırkayla flan gyerm

Turban ve carsaf ASSSSSSSSSSSLAAAAAAAAAA giymem. Dualarimda ceyizimden kenarlari oyali kar gibi bas ortulerimle temiz temiz duami edarim. Katlar kaldiririm namaz ortulerimin oldugu kokos bohcama.

Son düzenleme:
Deri mont giyerim, ama deri pantolon asla..! Gerçek kürk asla giymem, giyilmemesini de isterim...!(Sahtesini de giymem,taklitler aslını yaşatır.) Yılan derisi desenli çanta takmam, pantolon,ayakkabı giymem. Rapçi tarzı kotlar giymem. Simli bady, parlak kadifemsi üstler, etekler giymem. Tam bileğimin orda biten elbiseler giymem. Yuvarlak yaka bady,kazak giymem. Kapri pantolon giymem. Yüksek belli bikini giymem. Yaşıma uygun görmediğim kıyafetleri giymem.

uzun etek giymem
işlemeli kot giymem
fıstık yeşili kıyafet giymem
karpuz kol badi giymem

X