Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

yüksek bel pantolon ,
kürk
vatkalı bır seyı asla gıymem
cok kalın yünlü kazak ,( boğulurum içinde)
korse,(sıkıntıya gelemem )
uzun etek giymem ,
salvar tipi seylerı de gıymem

dahacok vardır emınım :))

mini etek asla giymem,
kazak asla giymem,
yuksek bel pantolun asla giymem,
bol paca pantolon asla giymem,
kolsuz tisort asla giymem,

daha varda suan aklima gelenler bunlar,,,,,,

Şalvar. ve hani askılıların içine beyaz kısa kollu tişört giyiyorlar ya ondan aslaaa giymem.çok itici duruyor.

bol paça giymem. boy friend pantolonlar giymem.itici duruyor o da.ve bogazlı kazak giymem,sevmem.

elbise giymem,uzun etek mini etek giymem,tayt giymem,dekolte şeyler asla giymem.. mütevazi bir giyim tarzım var.

herşeyi giyinirim muhakkak yakıştırırım ve giyinmem diyenlerde gider alır:))))))))))
nasılll:)))))))))

herşeyi giyinirim muhakkak yakıştırırım ve giyinmem diyenlerde gider alır:))))))))))

yaş ilerledikçe fikirlerde değişir tabii. ben 3 sene öncesine kadar asla asla topuklu ayakkabı giymem diyordum şimdi favorim oldu :)

ama bazı şeylerde varki gerçekten tarz meselesi giymek :)

leopar desenli kiyafetleri hic sevmem:eek:lmaz:
sivri burun ayakkabi giymem
filel corap asla giymem bi tanidik surekli giyer ama pek guzel seyler cagristirmio bana :roflol:
hmm aklima geldikce yazarim yine=D

sivri burundan nefret ederim...
beyaz iç çamaşırı sevmem.genelde renklidir :kedi:
işlemeli kot giymem
şalvar giymem
kapri sevmem pek...dizimn tam üstünde kot giyerim.şort oluyo bu zaten :))
başkaaa....çok açık şeyler giymem istanbulda...ama bi edirneye yada avşaya gidim açılıyorum hehe kaydirigubbakcemile3

bolero,file çorap,topuklu ayakkabı giymem şu an için,giyersem de sivri burun küt burun giymem,çok yüksek topuk giyip yürümeyi beceremeyen kızlardan nefret ederim ilerde asla öyle bir rezillik yapmam,askeri desenli şeylerden nefret ederim,kürk giymem,boncuk dolu kokoş küpeler kolyeler bilezikler takmam,şalvar tipi giymem,ispanyol paça giymem,yüksek bel giymem,beyaz pantolon giymem,hardal sarısı deri çanta takmam,çantayı kokoş gibi taşımam(tarif edemedim şimdi,bilekle dirsek arasına asıyorlar ya kocaman çantayı) aklıma geldikçe yazarım,çok seçiciyimdir.

tayt giymem
leopar desenli giymem
sahte marka baskılı çantalar kıyafetler giymem.
çok bi şık elbisemin altına babet giymem.:1closedeyes:

benimde unuttuklarım varmıs asla tayt kapri giymem

bogazlı kıyafetleri asla tercih etmem

ozel gunler haric elbise giymem

İşte önemli olanda budur güzelim herşeyi yakıştırabilmek Şeniz

Bende converse yani bez ayakkabı giymem oldum olası hiç hoşuma gitmez

Klasik ayakkabı da giyemem hele sivri burun mirmirmirmir

Ayrıca düşünüp asla giymem dediğim şeyler olmadı genelde ama bi düşüniim aklıma geldikçe yazarım :hulya:

ayakkabı : dolgu topuklu çizme (hiç hoşuma gitmio),ve yine çok uzun olan çizmeler,, renkli spor ayakkabı (ya beyaz yada siyah olmalı), önü püsküllü babetler..

pantolon : işlemeli kot, ispanyol paça kot, etek gibi duran bol paça pantolanlar, kumaş pantolan, poposunda cep olmayan kotlar..

üstler : yarım kol üzeri askılı, leopar desenli badiler, çok kısa olan bolerolar, bisiklet yaka (tam boğazda biten) badi kazak vs, kazık gibi yünden kazaklar, önünde kocaman fırfırları olan gömlekler,yine kocaman markalı badi ve kemerler

ayrıca file çoraplar, desenli tül çoraplar, küçük kol çantası (portföy hariç) vs...

aklıma geldikçe yazarım yine kaydirigubbakcemile3

çiçekli, boncuklu, desenli vs kotlar asla giymem... birde bol kıyafetler giymem asla ama gende büyük söylemeyeyimde nolur nolmaz zemuszemus

X