- 15 Eylül 2009
- 2.245
- 13
- Konu Sahibi BeyazPerim
Kıyafet olarak değil ama aksesuar olarak söylicem takma tırnak asla kullanmam. Pençesini çıkarmış gibi duruyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyafet olarak değil ama aksesuar olarak söylicem takma tırnak asla kullanmam. Pençesini çıkarmış gibi duruyo.
Moda olan hiçbişeyi giymem nefret ederim örnek vermek gerekirse:
* Sokakta satılan Sahte Louis Vuitton ve Chanel cantalara gıcık oluyorum kızılay dagıtmıs gibi herkeste en az iki renk var -gercegi olsaydıda takmazdım sanırım artık öyle itici geldiler ki- Üstelik sahtelerine " birebir kopyası" deselerde çakma oldukları 10 metreden anlasılıyor..
* Şalvar asla giymem renk bile farketmez.
* Ispanyol Paça kot ve ispanyol kollu her seyden nefret ederim.
*Bogacakmıs gibi sıkan kazakları asla giymem
* İri desenli olan hiçbirşeyi sevmem cok iri baklava, çiçek vs desenleri gibi.
*Üzerinde "mucks" efektiyle dudagını öne uzatmıs COOL (!)kadın silüeti olan t shirtlerden nefret ederim, 3 kişiden 2 sinde var
* Sahte ÇİNverse ve abidas
*Naylon veya sentetik bluzlar, kocaman yakalı gömlekler.
*Basket Potası veya kocaman üzüm salkımı gibi duran topak topak küpeler takmam takanıda caydırmaya calısırım!
*Makyaj bazında asla simli ruj sürmem düğünde dernekte üzerine sim dökmüş kadınlarıda dövesim gelir bu kadar:)
Moda olan hiçbişeyi giymem nefret ederim örnek vermek gerekirse:
* Sokakta satılan Sahte Louis Vuitton ve Chanel cantalara gıcık oluyorum kızılay dagıtmıs gibi herkeste en az iki renk var -gercegi olsaydıda takmazdım sanırım artık öyle itici geldiler ki- Üstelik sahtelerine " birebir kopyası" deselerde çakma oldukları 10 metreden anlasılıyor..
* Şalvar asla giymem renk bile farketmez.
* Ispanyol Paça kot ve ispanyol kollu her seyden nefret ederim.
*Bogacakmıs gibi sıkan kazakları asla giymem
* İri desenli olan hiçbirşeyi sevmem cok iri baklava, çiçek vs desenleri gibi.
*Üzerinde "mucks" efektiyle dudagını öne uzatmıs COOL (!)kadın silüeti olan t shirtlerden nefret ederim, 3 kişiden 2 sinde var
* Sahte ÇİNverse ve abidas
*Naylon veya sentetik bluzlar, kocaman yakalı gömlekler.
*Basket Potası veya kocaman üzüm salkımı gibi duran topak topak küpeler takmam takanıda caydırmaya calısırım!
*Makyaj bazında asla simli ruj sürmem düğünde dernekte üzerine sim dökmüş kadınlarıda dövesim gelir bu kadar:)