Aşktan Yana Şansım Yok..

Haklısın..hep tecrübe bunlar tabi ki..ama gel gör ki kalbe söz geçmiyor işte..İnşallah karşımıza düzgün insanlar çıkar , ama hiç umudum kalmadı..

Tabii ki çıkar, neden çıkmasın ki? Sadece inanmak ve birazcık sabretmek gerek. Ara sıra endişe eder herkes, bazen yalnızlık üzücü olabiliyor, karamsarlığa itebiliyor. Bunu genel bir üzüntü ve umutsuzluğa çevirmemek lazım ama. Pozitif olmanın gücüne inanırım ben, olumsuz düşündükçe olumsuzluklar artar; iyi düşünüp mutlu olunca da güzel fırsatlarla karşılaşılır. Hem pozitif biri daha dikkat çekici olur, depresif görünen insanlardan çekinir herkes. O yüzden mutlu ol, geçmiş nasılsa geride kaldı ama geleceğini değiştirmek senin elinde. Kendini seven, ne olursa olsun moralini bozmayan, pozitifliğiyle dikkat çeken biri mi olmak istersin yoksa geçmişteki birkaç olay yüzünden pes eden, kabuğuna çekilmiş biri mi?

Çok teşekkür ediyorum..Kimseye söyleyemedikleri anlattım ve 1 nebze de olsa rahatlıyorum..Sonuna kadar haklısın..Bende kurtulmak istiyorum bu halimden..Bunun içinde dua ediyorum..Ama ben gündüzleri kimseye 1 şey hissettirmiyorum ki,geceleri ağlar,gündüzleri hiç1 şey yokmuş gibi davranırım..Herkes gülen yüzümü görünce hiç derdi yok zanneder..Belki de beni yoran sahta mutluluğum bilmiyorum..

Bence geçmişi unutamamanın yanısıra içine atman da böyle hissetmene neden olmuş olabilir. Farklı aktiviteler yapmayı, farklı arkadaşlar edinmeyi denedin mi? Sıkıntılarını paylaşacak birileri olmasa da buradaki sohbet konularında yazmaya devam edebilirsin, hatta günlük gibi yazarak rahatlayabilirsin, ben öyle yaparım. Tek başıma farklı yerleri gezerim, farklı etkinliklere giderim, oldukça rahatlatıcı oluyor. Sen tek sevmiyorsan başkaları ile de olabilir tabii. Spor da çok iyi olabilir mesela.

Buraya yazıp rahatlamana sevindim, umarım git gide rahatlayıp tamamen mutlu olursun, her şey istediğin gibi olur :)

Sabahları yürüyüş yapıyorum..yeni başladım..Tavsiyelerin için çok sağol..İnşallah bütün mutsuzlar,kalbi kırıklar artık mutlu olur :)

seni çok iyi anlıyorum . Kaderindeki isim geir seni bulur sen hiç bir şey yapma. o karşına çıktıgında hayalindeki kişi olmasa bilee ona hayır diyemessin anlarsın o olduğunu . O kişiyle henüz tanışmadın tanışsaydın onun farkını yaşasaydın şimdikilerden iyi ki ayrılmışım dersin Rabbim karşına em kısa sürede çıkarır yaralarını sarar inş.

İnşallah..Bunun için dualar ediyorum,dualarıma diğer kalbi kırıkları da katıyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin..Alın yazımda ki insan 1 an önce karşıma çıkıp beni yalnızlığımdan kurtarsın istiyorum..

Ümitsizliğe kapılacak bişey yok tatlım inan cokta kötü seyler yasamamısın.burda herkes geçmişinde ez an 1 kez kötü bi Tecrübe edinmiştir.şükretki Evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra görmedin gercek yüzlerini. Öyleleride var sonucta, verilmiş sadakam var de sıradakini bekle :)

Hiccc takma umursama. Sen bir sey kaybetmedin uzulecek bir sey yok olumsuz dusunme. Özgüvenin tam olsun. Kendine guvenen, tuttugunu koparan biri ol. Her daim bakimli, basi dik, kendinden emin ol. Erkekleri gözünde buyutme. Erkek cok ama adam lazim bize. O anlattiklarin erkek bozuntusu. Bana da denk geldi onlardan. Hepimiz yasadik benzer seyleri. Emin ol su an tek istedigim kendi.ayaklarim uzerinde durmak. İster hic evlenmeyim umrumda degil. Degmeyen birine omur adamaktansa hayati tek basima diledigim gibi yasarim daha iyi diyorum. Seni hak etmeyen biri yuzunden.ne uzul ne hayata kus ne de aska. Hak eden biri cikinca zaten hepsini unutturacak sana. İnsallah her sey gonlunce olur. Uzme kendini. Degmez...

Haklısın ama inan karşıma doğru insan da çıkmıyor ki,en son birine şans vereyim dedim o da evli çıktı..

Aslında az da olsa kendimi toparlamıştım,ama son yaşadığımdan sonra kimseye güvenim de kalmadı..İnşallah yine mutlu günlerime dönerim diye dua ediyorum..Sadece beni seven ve benim sevdiğim karakterli 1 insan yalnızlığımı alsın götürsün istiyorum..Çok teşekkür ederim cevabın için..

Haklısın ama inan karşıma doğru insan da çıkmıyor ki,en son birine şans vereyim dedim o da evli çıktı..
Bosver daha kimler kimler cıkar tatlım. Hepimizin karşısına böyle insanlar çıkıyor. Zamanında aylarca benim peşimden Koşan türlü türlü jestler yapan sonunda tanışmaya yanastıgım insanın gayri Meşru bir çocuğu oldugunu ögrendim :) ve bunu ailesi bile bilmiyordu düsün araştırma yaptım ortak tanıdıklar ondan efendi ve düzgününü bulamazsın dediler...

Dönersin zamanla. Sen yeterki ozguvenini ve umudunu kaybetme. Kimseye guvenme zaten. Herkeste bir hata payi birak. Ki canin yanmasin. Sen de benim gibi fazla duygusalsin belli :) ama bu sekilde gecmise takilarak geleceğini mahvetme. Allah gonlune gore versin

Maalesef çok duygusalım..Her gece ağlıyorum..Burada yazıp sizden destek mesajları alınca baya rahatladım..İyi ki varsınız..Allah herkesin gönlüne göre versin..

Dışarıdan mükemmel görünüyorlar ama neler neler saklıyorlar..Sana da geçmiş olsun canım..

sen adım atmasanda o sana adım atar karşına çıktıgında o yüzden hiç dert etme sen sadece dua et. onu beklerken böyle geeksiz insanlarla kalbini oyalama kalbin krılırsa onlara verdiğin sevginin üç te birini veremessin üzülürsün tatlım kendini kötü hissedersin Rabbim seni de gönlü güzel birinin gönlüne yazsın inşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…