- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Al güzelim al
İsatnbul esintileri her eve güzeeelllll
Waaaaooowww ablişine çantalar mı aldın birdeeeee?
istanbullı fincanlarım var canım.. havlularım var.. 2 tane tepsim ve kurabiyeliğimde var istanbullu.. nevresimide annem çok oldu diyor artık alma :=)
o bardaklardan bende gördüm aslında en güzeli bir kere doldur bidaha gerek kalmaz
ye cicilerini güle güle kullan canım
elif geldi çantalar
zaten güvenilir bi siteden yapmıştım alışverişi
artık elim alıştı ya
hep yaparım ben
aklıma geldikçe bir iki araştırsam da bitmek bilmedi ıvır zıvırlarımı toplamakAaayyy senin çeyizlerin baya çok galibaa
Topla topla bitmedi kız
ewet canım istanbulda oturuyorum
bayadır yoktun canım hoşgeldinaldıklarında pek güzelmiş
canım sitelere doğru giderken porland ın dükkanı var bugün gittim fiyatları uygun gibi bi bak istersen oraya da
aklıma geldikçe bir iki araştırsam da bitmek bilmedi ıvır zıvırlarımı toplamak
çoğunlukla ufak tefek şeyler üstelik netten almadığım için resimlerini de zorlukla buluyorum valla
yeni eklenenler de çok güzel bu arada aşkla huzurla kullanın inş
büyük bardaklardan bende de var 590 cc'lik ama seninkinin yanında ufacık tefecik bir şey kaldı resmen
Ben de bulamıyorum bazen, fotoğraf çekiyorum napiiiimmmm
Çok teşekkür ederim
Benim Temel Reisçik aşırı seviyor da kolayı
1 lt alıp bi kerede içecekmiş
gülveren de yani gülveren diye geçiyo galiba
bende bu ara aldım birkaç parça şey aklımdakilerin çogunu aldım en azından canım
bir gün topik açarım hemde hatıra olur diye kendi çektiğim fotoğraflar vardı ama bir format anında gitti canım arşivim :84:
ya ama o kadar kola içmesin çok zararlı o bardaklarla su içsin bol bol
aldıkların çok güzel ve kullanışlı görünüyo cnm bende hisarın bu tencere setini düşünüyorum ve hatta bu rengini en kibar bu çünkü sen ne kadara aldın öğrenebilirmiyim??
Hala mı yok bakiim bi topiğin
Kola zararlı ama elden ne gelir, kolanın müptelası
sen yine nerelerdeydin kaybolmaya kötü alıştın olmuyo ama böyle
bu aralar netin başında pek vakit geçiremiyorum kısa kısa bakıp çıkıyorum canım yaa o nedenle şimdilik mümkün değil gibi
yeni neler aldın bakalım uzun süre ortada olmuyorsun alışverişte mi kayboluyorsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?