Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evlilik neyi gerektirir? aşık olup ilerde her maddi güçlüğe beraber göğüs germekmi? yoksa maddiyatın gücüne inanıp ilerde aşkmı kalırmış hele o faturalar bir gelsin ödenemesin ben sizi ozaman görürüm diyerek mantık evliliği yapmakmı?
kesinlikle aşk evliliği faturalar falan bişekilde hallediliyor evet zor ama herşey birşekilde düzene giriyor yeterki sevgi olsun yeri gelir üstüne almazsın belki bir çorbayla bir makarnayla öğün atlatırsın ama duygu yoksa nasıl bakacaksın svmediğin adamın gözlerine nasıl sarılacaksın sevmediğin bir bedene
kesinlikle aşk evliliği faturalar falan bişekilde hallediliyor evet zor ama herşey birşekilde düzene giriyor yeterki sevgi olsun yeri gelir üstüne almazsın belki bir çorbayla bir makarnayla öğün atlatırsın ama duygu yoksa nasıl bakacaksın svmediğin adamın gözlerine nasıl sarılacaksın sevmediğin bir bedene
bende böyle düşünüyorum sevmediğin bir adamla bir ömürü aynı yatağı nasıl paylaşırsın fakat dışarda manken gibi kadınların yanlarındaki çirkin kocaları elleri kolları poşet dolu hiiç emek harcamadan elde edilen imkanlarda insanı düşündürmüyor değil yani şu anlamda bunlar için bu adamla evlenilirmi ya diye
nikahta keramet vardıra hiçbir zaman inanmayanlardanım...çevremde var mantık evliliği yapıp sonra işler ters gidince gırtlak gırtlağa gelen...aradaki gerçek sevgi bi çok şeyi hallediyor...sevince zor durumlarda çözüm üretmek daha kolaydır...çünkü iki kalp birbiri için çabalar...
bende böyle düşünüyorum sevmediğin bir adamla bir ömürü aynı yatağı nasıl paylaşırsın fakat dışarda manken gibi kadınların yanlarındaki çirkin kocaları elleri kolları poşet dolu hiiç emek harcamadan elde edilen imkanlarda insanı düşündürmüyor değil yani şu anlamda bunlar için bu adamla evlenilirmi ya diye
her ikisi de olması gerektiğine inanlardanım ben...
hayatımız bir denge üzerine kurulu istediklerimiz,beklentilerimiz ne çok olmalı ne de az herşeyi dengeli yaşarsak o zaman evliliğimiz yolunda olur diye düşünüyorum