Anket Aşkların bitme sebebi nedir?

Aşkların bitme sebebi nedir?

• Ankete Katılan
    84
Şıklar arasında yok ama bence en önemli sebep saygısızlık, saygı yitirildiğinde
hiç bir ilişki ayakta kalamıyor malesef.

bu nası bi insan olduuna bağlı misal aptal bi insanın aşkı saygısızlıkla bitmez yani hala daha deli deli aşık olabilir kaba kötü laflara rağmen. gururlu bi insanda kiminde aşkı bitmediği halde ayrıladabilir. Kiminin de de o anda biter bianda gerçek hayata uyanır. yani kısacası insana göre sayılanların (oylamadaki şıklar) etkisi değişebilir. sevgi de ise bence şöle bi önemli durum var bu konuda insanların farklı görüşleri vardır benim görüşüm şu yönde sevgi bitti die aşkta biter bana sıralama olarak yanlış gelio. aşk bence öncelikli ve daha baskın sora yerini sevgiye bırakıo demekte bana biraz yanlış gelio. aslında olan olay şu bence aşık olduun kişiyi tanımasan bile deli gibi onu istersin onunla çıkmaya başladığında ise artık onu iyice tanımaya başlarsın ve onunla ilgili keşfettiğin şeyler onu sevmeni sağlar. Eğer sevilecek bişii yokken aşık olmuşsan onu tanıdıkça uzaklaşırsın ve o büyü de biyerde bitti mi elde var 0. yani sevgiyi ne bitirebilir derseniz işte ozman o sayılanların hepsinin rolü büyük olur .

Son düzenleme:
kıskançlık , güvensizlik ben sevgilimden bunlar yüzünden ayrıldım. hem kıskançdı hemde bana güvenmiyordu .

oncelikle sayginin bitmesi ardindan ilgisizlik geliyor en son darbede aldatmak oluyor zaten

Saygızlıklık ....insan karşısındakine olan saygısını yitirdi mi ne geriye sevgi kalır ne de aşk

aşkı doyumsuzluk bitiriri
saygısızlık da etkendir tabi

ilgisizlik ve tabikide SAYGISIZLIK..mafoldumben
bizim askimizi bitirende onun saygisizligi oldu..
az kaldi unutucam seniiii:delphin:

ilgisizlik bitirir tabiki daha biçok sebep var ama burda şıklardan en uygunu bana göre ilgisizlik.:delphin:

Bana söylenen sebep buydu ""sevginin bitmesi"" ,aramızda mesafelerde vardı belki yanlış anlaşılmaları arttırabilir ama özlem aşkı körüklüyor.İlgisizlik çekilir şey değil...Ailem benim mutlu olmamı isterdi herhalde...aile bakımından bir sorun yaşamadım çok şükür :Saruboceq:

bence şimdi ilişkilerde yaşanacaklar çok çabuk yaşanıp bitiyor bilmiyorumkismile

qeneLde kıskancLık..
bi kızLa qörürsünüz arkdsı oLur, kıskanırız kavqa ederiz ayrıLırız.
msn'nde bi kız qörürüz , tartısırz konu uzar ayrıLırız..
bir siteye üyeliqi wrdır kıskanırız kavqa ederiz..
arkdslaryLa biyere qider, qitmesini istemeyiz kıskanırz..

Sewdqimz için tek bize ait olmasını isteriz.
sanqi ayrıLarak acı werceqimizi düşnürz ama sunu hiç düşünmeyiz , ayrıLdıqımz zaman her kıza bakabilir, heryere üye oLabilir.. we en önemlisi baskasına ait olabilir..

sewqiniz biTmeden ayrıLmayın .. acı cekersiniz..

Back