Anket Aşkların bitme sebebi nedir?

Aşkların bitme sebebi nedir?

• Ankete Katılan
    84
valla en büyüğü dış etkenler onlar etki etmezse en azından daha uzun süre aşk bitmyo tabi herkese göre değişir bu

Gerçek bir aşkı kim ne yaparsa yapsın kimse bitiremiyor ne dış etkenler,ne iç etkenler etkilemiyor.

ilgisizlik dayanılmaz bişeydir ilgi yapmıyorsa sevmiyor derim bitiririm senağlama

Canımcım bence enbüyük etken insanlar aynı evin içine girdikleri zaman birsüre sonra Aşk ve Özlem bitiyor e özlem bitince:çok üzgünüm:Sevdiğin insanı özlemeyince hergün görüp,birlikte olunca AŞK TA BİTİYOR:((

Canımcım bence enbüyük etken insanlar aynı evin içine girdikleri zaman birsüre sonra Aşk ve Özlem bitiyor e özlem bitince:çok üzgünüm:Sevdiğin insanı özlemeyince hergün görüp,birlikte olunca AŞK TA BİTİYOR:((

hepinizin söylediği aslında birer etken. hepsinden biraz veya birinden yeterince dozda olunca bitiyor işte! hiç bir şey olmasa bile, erkekler sevgisini belli etmeye üşenmeye başlarlar zaman içinde! ve kadın ilgisizliğe gelemez... aşk kırıntısıyla doymak istemez. senağlama sinir bozucu rahatlıkları var onların! Kötü Kazen

BEN BİR KAÇ TANE YAZMAK İSTİYORUM

nacizane fikrim bu benim

bir kere yalan kesinlikle bitirir ayrıca
güvensizlik

bunun yanı sıra
aile

ve aldatılma canım...

tabi artık son günlerde

bu tür şeylere bile fazla önem vermiyolar ama
benim için böyle

sevginin ve saygının bitmesidirrrrrrrrr ben nişanlımla sırf beni kendimden çok sevdigi için vardım ve sevdim sevgisi biterse bu hayatın anlamı yok benim açımdan allah gösteremsin tabi

bence askların bıtme sebebı saygı azalmasıdır saygı azalınca kırgınlıklar ve kopukluklar baslıor

bence sevginin bitmesi ve ilgisizlik bitirir aşkı........

bence sevginin bitmesi ve ihanet yani benim ilişkimin bitmesine bunlar neden olurdu (Allah korusun tabi)

hepinizin söylediği aslında birer etken. hepsinden biraz veya birinden yeterince dozda olunca bitiyor işte! hiç bir şey olmasa bile, erkekler sevgisini belli etmeye üşenmeye başlarlar zaman içinde! ve kadın ilgisizliğe gelemez... aşk kırıntısıyla doymak istemez. senağlama sinir bozucu rahatlıkları var onların! Kötü Kazen

BEN BİR KAÇ TANE YAZMAK İSTİYORUM

nacizane fikrim bu benim

bir kere yalan kesinlikle bitirir ayrıca
güvensizlik

bunun yanı sıra
aile

ve aldatılma canım...

tabi artık son günlerde

bu tür şeylere bile fazla önem vermiyolar ama
benim için böyle

sevginin ve saygının bitmesidirrrrrrrrr ben nişanlımla sırf beni kendimden çok sevdigi için vardım ve sevdim sevgisi biterse bu hayatın anlamı yok benim açımdan allah gösteremsin tabi

bence askların bıtme sebebı saygı azalmasıdır saygı azalınca kırgınlıklar ve kopukluklar baslıor

İlgisizlik, sevgi, saygı bitince ilişkilerde biter

bütün arkadaşlara teşekküler paylaşımlarından dolayı.a.s.a.s.

Back